Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: [Bonczar] Reportaż, sport, portret, krajobraz...

Mieszany widok

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie [Bonczar] Reportaż, sport, portret, krajobraz...

Witam,
    Proszę o opinie, komentarze, dobre rady do zdjęć, które będę umieszczał na forum...
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Bonczar ; 31-03-2007 o 23:30
    Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

Nowe body i pierwsze zdjęcia:
    1.

2.

Proszę o komentarz co jest źle i nad czym muszę popracować...
    Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

komentarz powiadasz hmmm....
    znajac zycie , to masz nowe body i bardzo chciales zrobic jakas fotke wyprobowac aparat , szklo itp , jak to pracuje , no i teraz na kim ? w poblizu miales swoje dzieci wiec ciach i fotki robie , zrobiles z 50 fotek i z tego te dwie wybrales , ale i te dwie nie sa az tak powalajace , popatrz sam , ze nie sa te zdjecia dopracowane , tam gdzie dzieci byly , tak je fociles GO kiepskie
    jesli juz to zdjecie 2 no cos tam ma w sobie , ale ja wybieram tylko z tych dwoch fotek
    proponuje abys wpierw usiadl i na spokojnie pomyslal jak chcesz focic , dopracowal wszystkie detale , szczegoly , a potem wez aparat do reki i zacznij focic , bo tak na szybkiego , to nic nie wyjdzie
    czekam na rezultaty
    sc

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    komentarz powiadasz hmmm....
    znajac zycie , to masz nowe body i bardzo chciales zrobic jakas fotke wyprobowac aparat , szklo itp , jak to pracuje , no i teraz na kim ? w poblizu miales swoje dzieci wiec ciach i fotki robie , zrobiles z 50 fotek i z tego te dwie wybrales , ale i te dwie nie sa az tak powalajace , popatrz sam , ze nie sa te zdjecia dopracowane , tam gdzie dzieci byly , tak je fociles GO kiepskie
    jesli juz to zdjecie 2 no cos tam ma w sobie , ale ja wybieram tylko z tych dwoch fotek
    proponuje abys wpierw usiadl i na spokojnie pomyslal jak chcesz focic , dopracowal wszystkie detale , szczegoly , a potem wez aparat do reki i zacznij focic , bo tak na szybkiego , to nic nie wyjdzie
    czekam na rezultaty
    sc
    Mały oftop :
    Nie zrobiłem 50 fotek tylko 3 Nie jest to moje dziecko tylko moja siostrzenica
    @fotosc dzięki za radę.
    Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    3.
    Ostatnio edytowane przez Bonczar ; 24-03-2007 o 18:25 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

nadal slabo

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Fajna śruba. Ale tylko fajna śruba. Bokeh masz też całkiem spoko. Za Fotosc - ćwicz, ćwicz, ćwicz I szukaj ciekawych tematów. Siostrzenica + sigma 70-300 moża dać ciekawe efekty
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony

Domyślnie

Śrubka jest rzeczywiście bardzo fajna. Gdybyś prezentację zaczął od tego zdjęcia, wszystko w wątku potoczyło by się prawdopodobnie całkiem inaczej. Ktoś napisał pokora. To przyda się każedemu, ale na początek wystarczy dystans do własnych zdjęć. To też bardzo trudne. Odrzuć entuzjazm i spójrz na to co chcesz zawiesić w necie jak ktoś, kto nie ma o Tobie zielonego pojęcia i widzi tylko te fotografie. Nie było go tam, gdzie fotografowałeś, nie miał dotąd żadnego stosunku emocjonalnego do tego, co jest na zdjęciach. To waśnie one mają mu to przekazać to "coś" co widziałeś i przeżyłeś. Dostrzegasz to?

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

@Mungo i @Rolaj dzięki za słowa otuchy i za rady każda krytyka oraz podziw ma swoje znaczenie dla mnie ale większe ma konstruktywne uzasadnienie swojego stanowiska. Jeszcze raz wielkie dzięki.
    Pozdrawiam
    Łukasz

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

Wybrałem się dzisiejszego wieczoru z kumplem na Zamek Odrzykoński, kilka fotek:
    4.

5. Wejście do lochów...

6.
    Ostatnio edytowane przez Bonczar ; 31-03-2007 o 22:51

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Podoba mi się 4-ta fota, ale odważniej przyciąłbym od dołu. 6-ta tez jest przyjemna i z klimatem
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów