Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: BigMac zeżarł Bressona

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Talking BigMac zeżarł Bressona

Ok, na pewnym portalu pojawiło się takie zdięcie:

Zdięcie zostaje nominowane do usunięcia. Użytkownicy piszą komentarze i nominuja Spektakl rozpoczęty. Miłej zabawy
    http://www.flickr.com/photos/andrerabelo/70458366

"Note: This picture was submitted to the deleteme pool without any mention to the original author. After a dozen or so "great" comments its was revealed.
    This whole experience shows several things. You are welcome to take your own conclusions. After all, art is some kind of mirror."

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hugo
    Hugo says:

Cartier Bresson is the guy on the bike ?!
    no comments. sam pewnie bym się nie zorientował że to zdjęcie hcb...
    ale ta wypowiedź tego hugo mnie rozwaliła... on tak nagle - jakby z księżyca spadł
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    no comments. sam pewnie bym się nie zorientował że to zdjęcie hcb...
    ale ta wypowiedź tego hugo mnie rozwaliła... on tak nagle - jakby z księżyca spadł
    Ech...bo to wszystko efekt upowszechniania się fotograficznej ignorancji i kreowania sztucznych kanonów dobrej fotografii. Przykładem na to może być, nie zawaham się użyć tego słowa, burdel na plfoto - tam rządzi estetyka, przepraszam za określenie, wyjebanej na max ostrości, saturacji i kontrastu (do tego dobrze, żeby na zdjęciu była ładna i goła ****, to wtedy maxy gwarantowane). O totalnej ignorancji ludzi twierdzących, że znają się na fotografii niech świadczy choćby wypowiedź jednego z plfotowych "mistrzów" (także autokreacji i lansowania): "Beksiński? A jaki ona ma login na plfoto?". No comments...
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hehe, na forum juz kiedys mielismy goraca dyskusje nt "dlaczego Slowacki wielkim poeta byl" ;-) Zaczynamy od nowa?

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Hehe, na forum juz kiedys mielismy goraca dyskusje nt "dlaczego Slowacki wielkim poeta byl" ;-) Zaczynamy od nowa?
    Tamten wątek to był jeszcze przed początkiem mojej kadencji na CB :-) Znam go z bardzo pobieżnej lekturki :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    A jaki ten Słowacki ma login na plfoto ?

nmsp :rolleyes:

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diego
    A jaki ten Słowacki ma login na plfoto ?

nmsp :rolleyes:
    Słowacki ma konto na Onephoto.net :-) Za to na plfoto jest aż dwóch Mickiewiczów i Andrzej Lepper :-) (szkoda, że puste portfolio, bo pewnie byłyby tam przejmujące zdjęcia z blokad i oblewania powiatowych oficjeli gnojówką :-) )

Miasto
    Zürich

Domyślnie

No dobra, to ja zacznę Na mnie to zdjęcie z rowerem nie robi żadnego, ale to żadnego wrażenia. Kategoria "b/w dziadek z papierosem", od jakichś 1-2 lat bardzo popularna również na plfoto. Następny proszę

I co?

Bywalec Awatar mganko
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie

ręce opadają

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Nie no ale ja na serio pytam. Czy to znaczy że jestem totalne bezguście, beztalencie i w ogóle pogarda jeno zostaje, że śmiem się wypowiadać na forum związanym z fotografią?

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów