Został pilotem ? Czy moderatorem ;-)Zamieszczone przez muflon
ps.
A tak troche przy okazji, choć z innej epoki: drewniany komputer na koszulkach UMK pamiętasz?
pzdr.
Został pilotem ? Czy moderatorem ;-)Zamieszczone przez muflon
ps.
A tak troche przy okazji, choć z innej epoki: drewniany komputer na koszulkach UMK pamiętasz?
pzdr.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
W pewnym sensie to drugieZamieszczone przez pyciu
Gdzies w okolicach PPL, kontroli lotow itp.
Do dzis mam dwie albo trzyZamieszczone przez pyciu
Hmm, to wszystko chyba nie jest do konca OT? ;-)
Muflon: tak spytam z ciekawości :-) - Oprócz airfoto bawisz się jeszcze w coś związanego z lotnictwem? Np. latanie na Flight Simulatorze? Ja wpadłem w ten "nałóg" i chyba już z niego nie wyjdę. Jak tylko skończę naukę latania na 737, to spróbuję sił w lataniu na VATSIM (do tej pory latałem Cesną 182 albo Aero Commanderem, więc trochę było wstyd się pokazywać :-) )
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
O kurcze, hehe, wspomnienia.. byly tam moje dwa lub trzy artykuly, ale nie przyznam sie ktoreZamieszczone przez Coronado
nie pamietam nawet czy za wszystkie dostalem kase![]()
No troche X-Plane to i owszem, ale na szczescie w kompletny nalog nie wpadlem - ot po prostu raz na jakis czas na poprawe humoru, Cessna nad szwajcarskimi gorkami, albo slalom F-16 po kanionie ColoradoZamieszczone przez bundy
. VATSIM nie, bo to jest juz zupelna masakra, wciaga tak samo jak np. MUDy.
Vatsim to nie masakraPrzełam się koniecznie!
Jest to masakra pod względem poziomu latania, jaki trzeba prezentować, żeby nie doprowadzać kontrolerów do szału i nie być wywalanym co trochę :-) Ja jestem na etapie poznawania wszystkich reguł ruchu lotniczego, bo bez tego nawet nie ma co myśleć o VATSIM. Wystartowanie 737 albo ATR'em to pryszcz w porównaniu z tym co się dzieje potem (nie wiem czy bym się nie pogubił w sytuacji dużego ruchu nad lotniskiem, kiedy trzeba krażyć przed podejściem w towarzystwie innych maszyn :-) )Zamieszczone przez ags
A póki co latam sobie nad Australią (bajeczna sceneria VOZ) i po prostu rozkoszuję się widoczkami.
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...