albo "Gniot"![]()
"Kanonierka"
"Canon-board"
"CB.info"
"Canonierzy"
albo "Gniot"![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Trabant-Board.info![]()
Podoba mi się. Może być Wesoła Migawka, albo Szumiąca Matryca, a najlepiej Martwy PikselZamieszczone przez maro25
. Nie, noo, coś z Canona musi być, przecież wokół tego się wszystko kręci - np. Bogini Canon :-D .
a czy nazwa canon nie jest zastrzezona? mozna sobie wydawac gazetke z canon w nazwie?
a.
cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641
Ja proponuje "Pełna dziura"W razie czego zmieni sie profil forum
i tytuł bedzie jak znalazł.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Taa.... "Kochanie, wybacz, ale nie pojedziemy dziś do Twoich rodziców bo muszę oddać do jutra mój artykuł do 'Pełnej dziury'."Zamieszczone przez kami74
Albo podejdę do babki na ulicy i "Przepraszam, wie Pani my wydajemy takie pisemko fotograficzne i szukam modelek ... pismo nazywa sie 'Pełna dziura' ...prosze Pani... gdzie Pani biegnie?"
efekt murowany
![]()
Ostatnio edytowane przez Michal-Czuba ; 05-07-2006 o 16:55
Pomyśl: co mają zrobić miliony angoli i hamerykaninów, którzy mają ochotę w swoim ojczystym języku powiedzieć: "działo" ?Zamieszczone przez cood
e.g.
In the museum:
- Daddy, what is it?
- This is, my son, an old German cannon. But you should know that sound of word "cannon" is a registered and copyrighted trademark of Canon Inc., Japan.
- Daddy, I'm bored. I want a hot-dog.
- Shut the fuck up.
![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
masz racje kanonierka brzmi znacznie lepiej i bardziej po polskiemZamieszczone przez piast9
to może F-22, ale to pewnie z samolotami Ci się będzie kojarzylo (bo lata gdzieś f 16)
E tam... f/2.8 maxZamieszczone przez Triszer
![]()
...
jeszcze lepiej, a może "LORBAS MRUCZY" albo "HOLAJZA"Zamieszczone przez KuchateK