Witam,
gdzie kupić w W-wie (ale w sklepie fizycznym) pierścień do mocowania holdera Cokin - 77 mm?
Nie mogę czekać na przesyłkę np. z Raysfoto - wyjeżdzam w sobotę na urlop.
Dziękuję i pozdrawiam,
Witam,
gdzie kupić w W-wie (ale w sklepie fizycznym) pierścień do mocowania holdera Cokin - 77 mm?
Nie mogę czekać na przesyłkę np. z Raysfoto - wyjeżdzam w sobotę na urlop.
Dziękuję i pozdrawiam,
Sklep Foto-Kurier'a na ul. Rzędzińskiej (www.foto-kurier.com.pl)
Wydaje mi się że widziałem też w Saturnie (w Arkadii)... ale to chyba były filtry
W Arkadii właśnie kupiłem filtr + holder ale pierścień był tylko na 82 mm. Dzięki za info - jutro tam zadzwonię.Zamieszczone przez Jerry99
Gdzieś jeszcze?
EDIT:
Dzięki Jerry99 - dzwoniłem są po 42 pln.
Tym samy mam problem z głowy.
Pozdrawiam, sensitive
Ostatnio edytowane przez sensitive ; 04-07-2006 o 10:29
Trochę dziwi mnie opieszałość Raysfoto, kiedy zamawiałem u nich w zeszłym roku to przysłali nastepnego dnia pocztą.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Czekam na przesyłkę z internetu (nie tylko z Raysfoto) nawet do 10 dni więc jak się pali tak jak teraz to odpada - ponoć wszystkie paczki na Ochotę schodzą do W-wy gdzieś w jedno miejsce (niekoniecznie na Ochotę i zanim Pani Henia z Panią Stasią to rozpakują ...). Także prostuję - nie mam nic do Raysfoto.Zamieszczone przez Mac
EDIT: a adapter już w torbie.
Pozdrawiam, sens...