Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zaginął 350D na terenie Wrocławia - prosze o pomoc...

Coś już napisał Awatar Trolu
    Miasto
    Wrocław

Unhappy Zaginął 350D na terenie Wrocławia - prosze o pomoc...

Tak jak w temacie

Wczoraj w wieczorem bylem na koncercie Buena Vista Social Club z dziewczyna na Wrocławskim rynku. Aparat przewieszony w futerale na pasku. Nie zdejmowalem go na rynku, ale mogl zrobic to jakis sprytny złodziejaszek tak, ze tego nie zauwazylem, gdyz bylem zaaferowany uroczą białogłową. Druga mozliwosc jest taka, ze w wyniku euforii zauroczeniowej zostawilem go na torach za Dworcem Świebodzkim. W kazdym razie mam prosbe:

Jezeli ktokolwiek z Wroclawia bedzie mial okazje tanio kupic aparat 350D z obiektywem kitowym 18-50mm za male pieniadze od niepewnego źródła niech sprawdzi numer seryjny korpusu. Mój jest nastepujacy: 0330104480

Aparat był w czarnym futerale przewieszanym na ramię firmy Soligor. W środku znajdowały się jeszcze: 4x akumulatory AA, zapasowy akumulator do Canona, wężyk spustowy, przejściówka m42, karta pamięci 256MB z inicjałami "K.F."

Gdyby ktos sie chwalil ze znalazl aparat, to odrazu mowie, ze znalezne wynosi 500zł.
    Z góry dziekuje za jakakolwiek pomoc i informacje! tel. 602317556
    Ostatnio edytowane przez Trolu ; 03-07-2006 o 19:17
    Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
    *** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trolu
    Tak jak w temacie
    Wpisz się:
    http://canon-board.info/showthread.p...ista+sprz%EAtu
    Powodzenia!
    the silence is deafening

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Dzwon tutaj 602-520-562 ale po godzinie 20:00 musze sie z bracholem skontaktowac, wiem ze wczoraj znalesli jakis aparat ale nie mam pojecia jaki.

Edit: juz jestem po telefonie...niestety to nie twoj sprzet :sad: brachol mowił zebys sie udał na Policje moze ktos to przyniosł??

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 03-07-2006 o 19:23

Coś już napisał Awatar Trolu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

wielkie dzieki, bede dzwonil!

Edit: No nic, dzieki za dobre checi, a jaki to sprzet? Moze ktos bedzie sie pytal, to dam kontakt...
    Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
    *** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Qurcze znam to uczucie, niedawno (kilka dni temu) zaj*bali mi Laptopa na przystanku Tramwajowym przy Plazie...... odwrociłem sie aby sprawdzic godzine odjazdu i lapa juz nie było :sad:

Cytat Zamieszczone przez Trolu

Edit: No nic, dzieki za dobre checi, a jaki to sprzet? Moze ktos bedzie sie pytal, to dam kontakt...

Małpka Nikon 3100

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Zawsze znajdzie się amator nie swojego, mnie kiedyś z samochodu wyprowadzili 20D z dwoma szkłami.
    Może będziesz miał więcej szczęścia.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Bardzo wspólczuję !!! Ale cóż, w naszym pięknym kraju jak ci nie ukradną, to wszystko zniszczą. Może kiedyś się to zmieni.
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Dopiero zaczyna Awatar Rafb
    Miasto
    Wwa - Kat

Domyślnie

no wlasnie. czy istnieje mozliwosc jakiegos ubezpieczenia na terenie kraju naszego aparatu?? wiem ze na wycieczkizagraniczne mozna, ale na debilnych zasadach.

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafb
    no wlasnie. czy istnieje mozliwosc jakiegos ubezpieczenia na terenie kraju naszego aparatu?? wiem ze na wycieczkizagraniczne mozna, ale na debilnych zasadach.
    w zasadzie nie istnieje taka możliwość. z tego co się orientuję, żaden z krajowych ubezpieczycieli nie oferuje pakietu ubezpieczeniowego na sprzęt fotograficzny. chyba, że pracujesz w jakiejś agencji to może mógłbys negocjować jakieś indywidualne ubezpieczenie.
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

oczywiściwe, że możezz ubezopeczyć wszystko co masz w domu
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów