Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zaginął 350D na terenie Wrocławia - prosze o pomoc...

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar Trolu
    Miasto
    Wrocław

Unhappy Zaginął 350D na terenie Wrocławia - prosze o pomoc...

Tak jak w temacie

Wczoraj w wieczorem bylem na koncercie Buena Vista Social Club z dziewczyna na Wrocławskim rynku. Aparat przewieszony w futerale na pasku. Nie zdejmowalem go na rynku, ale mogl zrobic to jakis sprytny złodziejaszek tak, ze tego nie zauwazylem, gdyz bylem zaaferowany uroczą białogłową. Druga mozliwosc jest taka, ze w wyniku euforii zauroczeniowej zostawilem go na torach za Dworcem Świebodzkim. W kazdym razie mam prosbe:

Jezeli ktokolwiek z Wroclawia bedzie mial okazje tanio kupic aparat 350D z obiektywem kitowym 18-50mm za male pieniadze od niepewnego źródła niech sprawdzi numer seryjny korpusu. Mój jest nastepujacy: 0330104480

Aparat był w czarnym futerale przewieszanym na ramię firmy Soligor. W środku znajdowały się jeszcze: 4x akumulatory AA, zapasowy akumulator do Canona, wężyk spustowy, przejściówka m42, karta pamięci 256MB z inicjałami "K.F."

Gdyby ktos sie chwalil ze znalazl aparat, to odrazu mowie, ze znalezne wynosi 500zł.
    Z góry dziekuje za jakakolwiek pomoc i informacje! tel. 602317556
    Ostatnio edytowane przez Trolu ; 03-07-2006 o 19:17
    Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
    *** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***

Uprawnienia umieszczania postów