ja polecam net od plusa. wszystko ładnie śmiga tak do 128kbit/s czyli 16kb/s przy downloadzie i tyle średnio się utrzymuje.
korzystałem jakiś czas i bardzo mi się to podobało. koszty to ok. 60 zł/miesiąc.
ja polecam net od plusa. wszystko ładnie śmiga tak do 128kbit/s czyli 16kb/s przy downloadzie i tyle średnio się utrzymuje.
korzystałem jakiś czas i bardzo mi się to podobało. koszty to ok. 60 zł/miesiąc.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Mam kumpla w dziale technicznym Ery. Wedlug niego szczegolnie przygladaja sie osobom korzystajacym z UMTS'a. W poczatkowym okresie dzialanie uslugi ludzie stawiali na tym sieci osiedlowe. Teraz rzekomo sie juz nie da. Jesli chodzi o Edge i GPRS, hulaj dusza. Acha zeby nie bylo watpliwosci w umowie jest napisane ze po sciagnieciu pewnej ilosci danych transfer sie zmniejsza co w rzeczywistosci nie nastepuje.Zamieszczone przez Jac
Jesli chodzi o Plusa przedstawiciel, ktory byl u mnie w tamtym tygodniu zarzekal sie ze jest podobnie (w sensie bez limitu). Nie wiedzial czy tak samo jest z UMTS'em.
Co do idei sie nie wypowiadam choc pewnie jest podobnie.
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
No wlasnie jestem w UK - i smigam z karty 3G - ogladam mecze, ciange muze - przegladam stronki. smiga
T-mobile mowiszZamieszczone przez mor_feusz
Powiedz co i jak - tzn jakie koszta(wlacznie z karta) i czy sa limity itd.mam Brata w UK u moze jak do niego wyjade bym mu cos takiego odpalil - (on nie bardzo sie zna na takich rzeczach)Czy skype (z video) pojdzie na tym
NO nie juz bedzie bez Video;-) .Jak cos to na PW moze byc - probowales Vodafone
W ktorej czesci Londynu smigasz na tym
![]()
5D + L
Mialem to samo - szwagier chodzil na kafejke. Bylo tak ze 2GB miesiecznie - teraz jest 15GB miesiecznie koszt to 17Ł+VAT = 21Ł miesiecznie - gadaem z dosciem i powiedzialem ze 15GB ot za malo poniewaz mam kilak sieci i wszedzie sie lacze VPNami i kopiuje dane pomiedziy sieciami - ssh, scp i inne i gosciu powiedzial ze jak podpisuje umowe to musze zaznaczyc ze bede wiecej ssal i spoko. no i ja narazie 5GB to by rekord - mieszcze sie w 800MB -s - glownie przez to ze uzywam VPNy, poczte przez www sprawdzam. W robovie mam karte 3G z Vodafona - tez nie mam limitu tylko ze 40Ł/miesiecznie ja uzywam czasmi - szwagier usywa T-mobile i zasuwa niezle - ciagnie wszystk, oglada filmiki, mundial oglada z BBC, jak nie ma video to Aurio sluh. transfer ok 300k/s ostatnio przez skype przesylalem pliczek i 230 szlo - a pliczek mial 400 MB - ciagly transfer na poziomie 200-230k/s. No i jak podpiszesz umowe z T-mobile (o ile pamietam) to masz przez rok darmowy dostep do BT OPENZone (o ile sie nie myle). Godne polecenia - nie polecam 3 ani O2 - 40Ł miesiecznie i 0,5 GB. Jak chcesz wiecej info davaj na prv. nie bedziemy zasmiecac forum.
No to podobnie było przy podpisywaniu umowy z Ideą (obecnie w Orange) - też się zarzekali, że te limity to tylko na papierze, że nikt tego nie respektuje itd, a tu lipa wielka (działało fajnie przez kilka miesięcy) a teraz 1 GB i koniec z transferami ...Zamieszczone przez Tasma
![]()
Szy