Zaiste. To posiadacz 5D powinien kupować obiektywy po 2,lub 3 sztuki naraz, tak na wszelki wypadek:-)
Zaiste. To posiadacz 5D powinien kupować obiektywy po 2,lub 3 sztuki naraz, tak na wszelki wypadek:-)
Zamieszczone przez nikczemnik
Człowieku, tak właśnie rodzą się mity. Ten przycisk jest inny dla serii 350D/30D i inny dla seri 5D/1Dxx.Zamieszczone przez nikczemnik
Przeczytaj jeszcze raz post #6
the silence is deafening
Hmmm własnie wziełem do reki swoja 5tke i faktycznie wystarczy lekko dodtknac przycisk i blokada sie zwalnia(wpiete 24-70L), wczesniej nawet nie zwrociłem na to uwagi, choc mysle ze to udogodnienie do fotoreporterow aby byłyskawicznie przepinac szkła mi to nie przeszkadza :smile:
Mnie do czasu też nie przeszkadzało..Zamieszczone przez towersivy
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja od ladnych paru miesiecy "dyndam" na szyi 1D z 70-200IS albo 100-400 i poki co takich objawow nie zauwazylem :-D ale bede sie mial na bacznosci ;-)
Napedziłes mi niezłego stracha! serio! przepiełem teraz 24-70 na 300tke i poruszałem szkłem przy bagnecie czy aby dobrze siedzi :smile: , ale imho znajac moja szybkosc reacji w podobnym zdazeniu jak twoje szkło byłby na glebie......i kto wtedy by za to odpowiadał?? skoro taki problem nie istniejeZamieszczone przez Cichy
![]()
Sorry za OT ale muszę Ci pogratulować karku (bez urazyZamieszczone przez muflon
). Ja po wczorajszych próbach/testach w parku 100-400 mam trochę miekki biceps. O szyi już nie wspominam.
Ale co mi tam się porównywać ... :sad: Może jak ponoszę trochę to będzie inaczej.
Kiedyś mój znajomy powiedział mi (gdy zanosiłem w baniaku do auta 25 litrów osmozy do podmiany wody w akwa), że akwarystyka to nie takie "lekkie" hobby ... z fotografią chyba jest tak samo.
![]()
Coby nie było całkiem OT, na szczęście (a może nie) nie mam 5D ani 1D ...
pozdrawiam, sensitive
Ostatnio edytowane przez sensitive ; 03-07-2006 o 15:56
Uff na szczęście mam 350D![]()
No bo kurcze co by to było gdyby wypadł ci ten EF-S 18-55 II?Zamieszczone przez LFB
![]()