CzescWlasnie sobie kupilem to szkielko... I chyba wybiore sie do zoo pofocic
Jesli ktos sie z was wybiera to smialo podejdzie
![]()
Pozdrawiam![]()
CzescWlasnie sobie kupilem to szkielko... I chyba wybiore sie do zoo pofocic
Jesli ktos sie z was wybiera to smialo podejdzie
![]()
Pozdrawiam![]()
No to pogratulować zakupu :-) Ja ze swojej sztuki jestem bardzo zadowolony.Zamieszczone przez Veene2
Jak coś ładnego sfocisz w zoo, to zapodaj w galeriach :-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Ja ze swojego tez bardzo zadowolony i też podpiety pod 350. Gdyby nie wypad do Kask to chetnie bym sie wybral do zoo. Ale moze jakos w tygodniu...
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
No to jak bedzie ci sie wyjatkowo nudzilo to napisz na PM, moze sie wybierzemy razemZ tym ze ja koncze prace o 17, wiec najwczesniej bylbym w zoo o 1830
Pozdrawiam![]()
Czy Wasze egzemplarze 24-105 maja lekki luz na pierscieniu ostrosci okolo 0.5 mm. Konkretnie jezeli lekko probujemy krecic pierscieniem w prawo i w lewo to jest wyczuwalny lekki luz. Takiego luzu nie ma na przyklad moje 17-40 i tak sie zastanawiam czy w 24-105 jest to norma czy tez nie.
Az wzialem linijke. No moj ma, ale okolo 0,1 - 0,2 mm (zmierzone na oko, zeby uprzedzic glupie pytania jak to zmierzylem)
Zamieszczone przez mark_solo
Zamieszczone przez Veene2
![]()
haha
Ale mi to nie przeszkadzanie jestem onanista sprzetowym
![]()
Ja tez nie jestem. Tylko stwierdzilem roznice pomiedzy 17-40 a 24-105. Widocznie troche inna konstrukcja. 17-40 po prostu nie ma zadnych luzow.
A ja wlasnie kupilem sobie szare jeansy, dziewczynie krotka spodniczke w jasne moro i okulary. Chcialem sobie bojowki kupic tez ale forsy nie starczylo.
BP, NMSP. Wybaczcie bo to Hydepark przeciez 8)