To zapodaj jakies fotkiZamieszczone przez Vitez
hihi
![]()
BTW - to takimi mailami doszedles do 10000 postow?![]()
To zapodaj jakies fotkiZamieszczone przez Vitez
hihi
![]()
BTW - to takimi mailami doszedles do 10000 postow?![]()
Jak będziemy mieli to co ty w stopce to też sobie kupimy ;-), a na razie kupujemy obiektywy ;-)Zamieszczone przez Vitez
Pozdr
Artur
P.S. Mój 24-105 też ma ułamek mm luzu
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Za tydzien beda... bo musi opalic nogiZamieszczone przez Veene2
.
Takimi... i innymi... naprawde przeroznymi.BTW - to takimi mailami doszedles do 10000 postow?![]()
Hint - data zarejestrowania/numer uzytkownika. Ot dorobek po prostu, ktorym ja sie na przyklad zupelnie nie przejmuje i wspolczuje tym, ktorych pociaga liczenie innym postow.
Arturs: ja tez sie ciesze ze nareszcie moge sobie jakies ciuchy kupic i zadbac o lepsze wyzywienie![]()
No wlasnie. Wszyscy cos sobie kupilismy i jestesmy happy. Masz ekstra okulary. To te co dzisiaj kupiles? Chyba zabiore zonie. Kupila sobie nowe okulary i caly dzien mi mowila, ze wszystko widzi w lekko rozowych barwach. Jak je ubiore nie bede widzial zadnych luzow.
moj nie ma luzow. mialem w reku w sumie 3 egzemplarze tego obiektywu. zaden nie mial luzow, wiec chyba to normaZamieszczone przez mark_solo
No wlasnie widac ze na nowym avatarze wreszcie wygladasz jak facet a nie jak mlody chlopczykZamieszczone przez Vitez
Odzywianie pomoglo
Swoja droga moje dwa watki o 24-105 strasznie mnie ubawily![]()
Mógłbyś napisać ile dałeś no i czy w sklepie kupowałeś czy od TIP?
the silence is deafening
Ne... okulary na avatarze juz jakis czas temu kupione. Wczoraj kupilem dziewczynie spodnice a okulary to ona sama sobie kupilaZamieszczone przez mark_solo
.
A wracajac jakos do tematu ... moj 24-105 CHYBA nie ma luzu na pierscieniu AF. A gdyby mial ok 0.5mm luzu to raczejb ym tego nie wyczul.
brawa dla tego PAna, ktory sam kupuje dziewczynie spodniczkiZamieszczone przez Vitez
:wink:
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Skoro na oko, to po co linijka ?Zamieszczone przez Veene2
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko