zdjecia sa jakie sa. Nie sa artystyczne. To jest relacja z imprezy. Zreszta takie dostalismy polecenie. Mamy dokumentowac wydazenia, nie popisywac sie jakimis "specjalnymi" perspektywami czy ujeciami. To ma byc relacja. Oprocz tego wiekszosc zdjec miala byc w poziomie bo miala z nich byc prezentacja, a w pionie bylyby za male. Te wszystkie ujecia byly poziome , to ja zrobilem z nich pion bo tak mi teraz bardziej pasowalo. Co do dodopodobnej pani to przepraszam. robilem to po powrocie z meczu troche na szybko i przeoczylem to ze zdjecie jest w poziomie a powinno byc w pionie PRZEPRASZAM!
Co do tego niechcialo mi sie: jakbys musial robic zdjecia przez 5 dni w ponad 30 stopniowym upale od 10 rano do 10 wieczorem to rozumiem ze wiekszosc z was bylaby w siódmym niebie... Na dodatek stalem na scenie, przykrytej bialym namiotem, slonce walilo prosto w sciane obok ktorej stalem tam bylo goraco i duszno. Naprawde niemialem ochoty. Rozluz sobie namiot na polanie w poludnie w najwiekszym upale, wejdz do srodka i siedz tak przez 3h. Jak myslisz, przyjemnie bedzie?? P.S. Bez kropli czegokolwiek do picia...