Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: [battle] Goomis vs. Festyk

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

zdjecia sa jakie sa. Nie sa artystyczne. To jest relacja z imprezy. Zreszta takie dostalismy polecenie. Mamy dokumentowac wydazenia, nie popisywac sie jakimis "specjalnymi" perspektywami czy ujeciami. To ma byc relacja. Oprocz tego wiekszosc zdjec miala byc w poziomie bo miala z nich byc prezentacja, a w pionie bylyby za male. Te wszystkie ujecia byly poziome , to ja zrobilem z nich pion bo tak mi teraz bardziej pasowalo. Co do dodopodobnej pani to przepraszam. robilem to po powrocie z meczu troche na szybko i przeoczylem to ze zdjecie jest w poziomie a powinno byc w pionie PRZEPRASZAM!
    Co do tego niechcialo mi sie: jakbys musial robic zdjecia przez 5 dni w ponad 30 stopniowym upale od 10 rano do 10 wieczorem to rozumiem ze wiekszosc z was bylaby w siódmym niebie... Na dodatek stalem na scenie, przykrytej bialym namiotem, slonce walilo prosto w sciane obok ktorej stalem tam bylo goraco i duszno. Naprawde niemialem ochoty. Rozluz sobie namiot na polanie w poludnie w najwiekszym upale, wejdz do srodka i siedz tak przez 3h. Jak myslisz, przyjemnie bedzie?? P.S. Bez kropli czegokolwiek do picia...
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis
    Co do tego niechcialo mi sie: jakbys musial robic zdjecia przez 5 dni w ponad 30 stopniowym upale od 10 rano do 10 wieczorem to rozumiem ze wiekszosc z was bylaby w siódmym niebie... Na dodatek stalem na scenie, przykrytej bialym namiotem, slonce walilo prosto w sciane obok ktorej stalem tam bylo goraco i duszno. Naprawde niemialem ochoty. Rozluz sobie namiot na polanie w poludnie w najwiekszym upale, wejdz do srodka i siedz tak przez 3h. Jak myslisz, przyjemnie bedzie?? P.S. Bez kropli czegokolwiek do picia...
    Czlowieku co ty wypisujesz ??? jeszcze bardziej sie pograzasz - to byla zabawa a nie mus i koniecznosc, nikt cie do tego nie zmuszal, w dodatku to byl TWOJ pomysl na ta bitwe, poza tym zdradziles ktore zdjecie jest twoje!

Porazka na calej linii...

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

musialem tam byc bo obslugiwalem impreze dla palacu mlodziezy. chcialem sie zmierzyc przy okazji bo bede mial foty to mozna sie z kims zmierzyc. akurat tak wyszlo ze festyk zaproponowal zeby dac zdjecia z najgorszego dnia. trudno. Dobra ja juz sie nie odzywam.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Od siebie dodam tylko tyle,że dysponując Canonem A60 nie miałem za dużego pola do manewru.Wiem,że to żadna wymówka,ale jakoś bronić się muszę
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Zdjecia bardzo słabe......

Bywalec
    Miasto
    Wyspa Uznam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=-
    ...,ale jakoś bronić się muszę
    Bronić mają się zdjęcia!!!

Panowie dwaj Festyk&Goomis.
    Sami zgłosiliście sie do tablicy, a zachowujecie się jakby Was wezwano.
    Poczytajcie co inni piszą o Waszych zdjęciach.
    Wiadomo, że nabijanie postów to ważna rzecz, ale o waszych zdjęciach sami napisaliście ~23 na 36.
    Nikt tu nie ocenia aparatów, pogody i czasu poświęconego na wykonanie.
    Jak fotki są ok to zapewne ktoś Was zapyta o parametry i wtedy napiszecie co i jak. Czym i z jakim poświęceniem.

Powodzenia w nowych bitwach.
    Ostatnio edytowane przez Rpoto ; 11-07-2006 o 20:44
    Czytam. Czytam.
    Robert
    Kalibrajce na Wyspach

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów