Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: stelath reporter 300 aw

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie stelath reporter 300 aw

pisze do uzytkownikow tej torby badz ludzi ktorzy mieli ja w rekach.. w necie nie umiem noigdzie tego znalezc a zdjecia sa niewyrazne - czy ta torba ma zamek laczacy klape z "czescia zasadnicza" tej torby wiem,, ze jest zamek szybkiego dostepu od gory ale interesuje mnie, czy klapa trzyma sie na czyms wiecej niz na tych dwoch plastikowych zatrzaskach .. z gory dzieki wielkie za odp.

Coś już napisał Awatar sensitive
    Miasto
    Warszawa, Ochota

Domyślnie re:

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    ... czy ta torba ma zamek laczacy klape z "czescia zasadnicza" tej torby wiem, ze jest zamek szybkiego dostepu od gory ale interesuje mnie, czy klapa trzyma sie na czyms wiecej niz na tych dwoch plastikowych zatrzaskach .. z gory dzieki wielkie za odp.
    MA, MA + te dwa plastikowe zatrzaski.

EDIT: ... a zamek od góry jest mało użyteczny jeśli masz body + grip + np. 24-105 (za wąski otwór)

Pozdrawiam, sens...
    Ostatnio edytowane przez sensitive ; 30-06-2006 o 13:08
    ... bez info, IMO nieważne

i pierwsze zdjęcia w galerii

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sensitive
    MA, MA + te dwa plastikowe zatrzaski.
    no i o to mi chodzilo dzieki wielkie - zamowienie juz poszlo

co do gornego zamka to przypuszczalem, ze to tylko taki "wodotrysk" choc moze na upartego lampe przez niego wyciagne .. zobaczymy.. tak czy siak - raz jeszcze dzieki za info.

pozdr.
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 30-06-2006 o 13:31

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie tylko wodotrysk. Da sie i body wyciagnac, lampe to bez problemu i spokojnie zmienic szkla.

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Coś już napisał Awatar sensitive
    Miasto
    Warszawa, Ochota

Domyślnie re: Oakhallow

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow
    Nie tylko wodotrysk. Da sie i body wyciagnac, lampe to bez problemu i spokojnie zmienic szkla.

Oakhallow
    Tak, tak - IMO bardzo przydatna rzecz (jak już masz body z gripem na szyi - bo mnie się nie udało body z gripem i 24-105 wyciagnąć -> ale może kiepsko ciągnąłem ) np. 430EX jak i KIta spokojnie wyciągałem i podmieniałem także nie trzeba się bawić z rozpinaniem - a wówczas przeważnie czas szybko mija więc przydatne. :-)

Pozdrawiam, sens...
    ... bez info, IMO nieważne

i pierwsze zdjęcia w galerii

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow
    3mam za slowo .. jesli poczta sie sprawnie uwienie to moze juz jutro przekonam sie osobiscie

pozdr.

Bywalec Awatar leiho
    Miasto
    w-wa

Domyślnie

SR 300 fajna torba, ma i zamek dookoła "pod" klapą, ma i szybki dostep, 2 zapinki plastik niestety), solidne "kółeczka" mocowania paska itd. Widzialem na allegro uzywana za 199, ale olać to, kupilem jakis czas temu w Fotostradzie po cenach allegrowych i jestem happy (pani za to ze płatne gotowkeą dała mi rabat 40 zeta hehe).

Uprawnienia umieszczania postów