Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Wątek: ecamera.pl - MichaelT595

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

wtacając do okradania...fiskus wisi mi ~530 PLN. Czy (wiedząc o tym ile ma mi oddać po złożeniu prze ze mnie pit-a) odda mi kasę po 3 miesiącach (bo taki ma czas) z odsetkami ??

Druga sprawa i znowu fiskus. Dlaczego oni mają 3 miesiące na oddanie mi pieniędzy a ja im mamm oddać w przeciągu paru dni ?? Może też oddam im po 3 miesiącach...w końcu wszyscy są równi wobec prawa tak ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Trzecia sprawa - czemu offtopikujecie? (pytanie glownie do dwoch moderatorow i mattnicka )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo
    Ta. Chyba mam za ciężki dzień ;-)
    Miklo, absolutnie nie robisz nic złego czy nawet wątpliwego. Jeżeli to stały sprzedawca (a tak wygląda), gość jest zwyczajnie nieuczciwy i do tego niechlujny i bez wyobraźni (pakowanie!).

Dzięki za ostrzeżenie.

Sławek

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek
    Nie no spoko, po prostu strach sprzedawac cokolwiek klientowi, ktory w przypadku problemu z przesylka podpieprza Cie w kazde mozliwe miejsce.

Oczywiscie nie ma watpliwosci ze gosc zawalil sprawe, nie dosc ze zle zapakowal towar to jeszcze zapomnial o fakturze i gwarancji. Oczywiste jest ze teraz jest w plecy 1300 zeta i moze mu nie jest latwo tak po prostu wyskoczyc z tych pieniedzy.

Oczywiscie moze gosc jest wrednym skur* i od poczatku chcial Cie oszukac, specjalnie wyslal lampe z peknietym palnikiem, bez gwarancji i faktury, liczac na... hmm... no wlasnie na co

Tak czy inaczej, sorry, moze i nie na miejscu ten moj zart w pierwszym mailu. Tez bym sie wkurzal na Twoim miejscu.
    NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W KAŻDYM ZDANIU. POPIERAM DZIAŁANIA.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak trzymaj miklo!! Masz święte prawo walczyć o swoje pieniądze, czas i reputację. Łatwo pisać że przesadzasz, ale jakoś osoby krytykujące Cię nie straciły w tym przypadku forsy. To jest wolny rynek, cwaniaków lub partaczy likwidują prawa właśnie tego rynku (może oprócz firm państwowych :wink: ). Jako klient działał bym podobnie.
    Pozdrawiam Rysiek

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Trzecia sprawa - czemu offtopikujecie? (pytanie glownie do dwoch moderatorow i mattnicka )
    gdzie? w ktorym miejscu ? zgloszenie sprawy do US przez miklo u niektorych wywolalo oburzenie, a jest to normalna moim zdaniem procedura przy nieuczciwych sprzedawcach ktorzy sa nam winni kase! (brak towaru i brak kasy plus zero kontaktu)

mattnick od pierwszego stycznia do 30 kwietnia jest wiecej niz kilka dni na zaplacenie podatku - wiec IMHO jest sprawiedliwie

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Miklo no mercy dla sprzedawcy ktory postepuje w takim stylu.

Gdyby sam sie kontaktowal probowal sprawe naprawic to byloby zupelnie inaczej. Przeciez mozliwe ze ma mala plynnosc finansowa i taki przypadek spowodowal jakies problemy ... wszystko sie moze zdarzyc.

Nie ma sie co zastanawiac ... skieruj sprawe na policje i do allegro. Od allegro dostaniesz jakies tam odszkodowanie przy okazji.

Pazurek sluchaj jest sprawa ... mam do sprzedania 5D z 24-105L IS za 4000 zl z faktura i gratisami ... bierzesz ?
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Pazurek sluchaj jest sprawa ... mam do sprzedania 5D z 24-105L IS za 4000 zl z faktura i gratisami ... bierzesz ?
    A Matiza byś nie chciał? też z fakturą

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Panowie - coś drgęło w pozytywnym wymiarze. Sprzedawca odezwał się do mnie mailem. Podobno lampa została wysłana i będzie u mnie na początku tygodnia. Jeśli faktycznie tak się stanie, to z mojej strony odebrane to zostanie jako pozytywne zakończenie sprawy i dam Wam znać. Mój przypadek będzie wtedy wyglądał na jednorazowy wypadek przy pracy.

Tak więc napiszę w poniedziałek / wtorek - jak sprawa wygląda. Wszystko wskazuje na to, że jednak będzie ok i moja opinia o ecamera.pl będzie jak najbardziej pozytywna.

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

McKane, Zielony: trafiliscie jak kula w plot ze swoimi "przykladami", bo nie rozmawiamy tutaj o "okazjach" tylko normalnej sprzedazy podczas ktorej "cos" nie wypalilo. Jakos ni chu* sprawa miklo mi nie wyglada na przekret ze strony sprzedawcy i to z kilku powodow. No ale wiecie lepiej. Zreszta ok, poczekajmy az sie wszystko wyjasni. Sam jestem ciekaw.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów