Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: ecamera.pl - MichaelT595

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja tez nie pisalem o okazji ... nie chcialem Cie naciagac po prostu na wiecej niz 4k

I wiecej luzu na przyszlosc paz
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wczoraj rano dostałem paczkę. Ekstra zapakowana, w środku kilka gratisów (bardzo przyjemnych). Niestety lampa ma drobny feler, o którym sprzedawca mógł nie wiedzieć - zoom lampy nie śmiga. Zdarza się. Rozmawialiśmy przez tel. Dzisiaj odsyłam paczkę na koszt sprzedawcy i czekam na następną :-)

Tym razem nie mam obaw. Spokojnie poczekam kilka dni i oczywiście Was powiadomię

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Jesli wszystko sie w miare dobrze skonczy, to dopisz informacje o tym w pierwszym poscie w tym watku. I na newsach, gdzie tez sie poskarzyles :-D

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na newsach już też napisałem. Nie miałem zamiaru robić facetowi obciachu, bo miałem kaprycho. W pewnym momencie zwątpiłem w powodzenie tej misji ;-) Jak widzisz - relacjonuję "na żywo". Jak napisałem - teraz spokojnie czekam. Na koniec (jeśli będzie szczęśliwy) oczywiście też napiszę :-)

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ale masz szczęście do tych lamp...
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo
    Na newsach już też napisałem. Nie miałem zamiaru robić facetowi obciachu, bo miałem kaprycho. W pewnym momencie zwątpiłem w powodzenie tej misji ;-) Jak widzisz - relacjonuję "na żywo". Jak napisałem - teraz spokojnie czekam. Na koniec (jeśli będzie szczęśliwy) oczywiście też napiszę :-)
    Spoko, mi chodzi tylko o to, zeby w miare mozliwosci, jesli ktos trafi na link do watku, na jego poczatku nie bylo tylko "A TAKI OWAKI TO OSZUST I ZLODZIEJ" (z ostatecznym wyjasnieniem sytuacji gdzies na dziesiatej stronie), ale pelna informacja. Na newsach to juz niestety trudniejsze

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zrobię, jak piszesz. Na newsach po zakończeniu sprawy dopiszę się w swoim wątku oraz założę nowy - z jednoznacznym tytułem. Nie chcę facetowi robić koło tyłka :-)

Coś już napisał Awatar luccass
    Miasto
    Warszawa, Skierniewice

Domyślnie

JA też Cię popieram, należy zwalczać takich sprzedających!!!!!
    Sieć niestety staje się miejscem gdzie mniej uczciwi pozbywają się wadliwego sprzętu. Sam parę razy się naciąłem, choć jestem bardzo uważny dobierając drugą stronę transakcji. Niestety i ja parę razy poległem. Np; zdjęcia nie przedstawiają sprzedawanych przedmiotów!!! Ostatnio kupiłem głośniki, które miały być "w super stanie" w bordowej okleinie emitujacej drewno a były szare zniszczone z przerwany i dwie membranami ;-( Najlepsze, że za negatywa dostałem negatywa

W tym wypadku, gdy wartość transakcji jest jeszcze dość wysoka to nie dziw, że pojawiają się emocje!!! Ja osobiście zgłaszałbym sprawę na Policję i do administratora serwisu aukcyjnego itp.

Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar luccass
    Miasto
    Warszawa, Skierniewice

Domyślnie

UPS nie doczytałem że już po strachu

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

no wlasnie, to o czym pisze muflon ;-)

ale jedneo jest pewne brak kontaktu byl faktem!

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów