jak najbardziej - tak krytykowac jak i chwalicZamieszczone przez pst
![]()
jak najbardziej - tak krytykowac jak i chwalicZamieszczone przez pst
![]()
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Powiem szczerze, że chyba po raz pierwszy musiałem się zastanowić, na które zagłosowaćWszystkie są bardzo dobre. Tak jak poprzednicy potwierdzam, że zrobienie 1 i 3 wymagało obecności w tym konkretnym miejscu. No ale o to też chodzi
Z tych dwóch wybrałem jednak 3 - rozbryzg wody + inni w tle szykujący fotki na battle
Numer 2 - dobrze wykonane, osobiście kadrowałbym w pionie... pozdrawiam
a ja wybrałem dwójkę. ciekawy pomysł, podejście artystyczne do tematu, a nie reporterskie (nie mówię że przez to lepsze, ale do mnie bardziej przemawiające). a jeśli chodzi o 1 i 3 - tu zdecydowanie 1. widać że bardziej przemyślane, nie ma rozpraszających ludków z napisem mediano i naprawdę czuć tą dynamikę. kawał porządnej roboty!!
Pozdrawiam Rysiek
Halo jest problem z drugim zdjęciem
a ja sie tez niezgodze z ta wypowiedziaZamieszczone przez Tomasz1972
druga fota - ktos poszedl na latwizne wyszedl na most i prach piec fotek wybral jedna
dwa inne spakowali sie o 5nad ranem pojechali na zawody i czatowali na zdjecie stawiam na jedynke chodz ten flesh w szybie daje mocnego minusa
Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl
Zostałe źle zrozumiany więc wyjaśniem o co mi chodziło .Zamieszczone przez shaqi
Chodzi mi o to , że jak jadę do paryża lub jestem już na miejscu to wyzywając kogoś na fotki Wieży Eiffla jestem na ustalonej pozycji ( nie zawsze wygranej ale wiem że mam możłiwość sfocenia tego co chcę) , bo tam jestem , lub się wybieram .
Wyzywająć kogoś , lub zgłaszając się do bitwy na moto-dynamikę każdy uczestnik jadący na rajd samochodowy ma dużo większe szanse coś ustrzelić niż zwykły śmiertelnik mieszkający 1000 km od miejsca rajdów .
Dlatego zagłosowałem na dwa , gdyż wymagała większej pomysłowości niż fotki rajdowe , zresztą bardzo dobre moim zdaniem.
a to teraz ja się wypowiem.
tak szczerze.
to gdybym nie zachorował w dniu rajdu to też bym wrzucił fotki z rajdu.![]()
chociaż w moim przypadku byłby to raczej wyścig na torze poznań.
niestety - choroba mnie zmogła.
dlatego tak długo dałem na siebie czekać.... i dlatego dałem fotę na którą jak patrzę dłużej to mi się coraz bardziej nei podoba.![]()