Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: [battle] DYNAMIQUE "moto" miszaqq vs driver vs adamek vs .....

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972
    Moim zdaniem fota 1 oraz 3 powstały na zasadzie : "być w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze" . Zagłosowałem na 2 , gdyż fotka wymagała pomysłu oraz większego zaangażowania autora w wykonanie.
    a ja sie tez niezgodze z ta wypowiedzia
    druga fota - ktos poszedl na latwizne wyszedl na most i prach piec fotek wybral jedna

dwa inne spakowali sie o 5nad ranem pojechali na zawody i czatowali na zdjecie stawiam na jedynke chodz ten flesh w szybie daje mocnego minusa
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi
    a ja sie tez niezgodze z ta wypowiedzia
    druga fota - ktos poszedl na latwizne wyszedl na most i prach piec fotek wybral jedna

dwa inne spakowali sie o 5nad ranem pojechali na zawody i czatowali na zdjecie stawiam na jedynke chodz ten flesh w szybie daje mocnego minusa
    Zostałe źle zrozumiany więc wyjaśniem o co mi chodziło .

Chodzi mi o to , że jak jadę do paryża lub jestem już na miejscu to wyzywając kogoś na fotki Wieży Eiffla jestem na ustalonej pozycji ( nie zawsze wygranej ale wiem że mam możłiwość sfocenia tego co chcę) , bo tam jestem , lub się wybieram .
    Wyzywająć kogoś , lub zgłaszając się do bitwy na moto-dynamikę każdy uczestnik jadący na rajd samochodowy ma dużo większe szanse coś ustrzelić niż zwykły śmiertelnik mieszkający 1000 km od miejsca rajdów .
    Dlatego zagłosowałem na dwa , gdyż wymagała większej pomysłowości niż fotki rajdowe , zresztą bardzo dobre moim zdaniem.

Uprawnienia umieszczania postów