Zamieszczone przez Mikołaj
Myślałem że Vitez jest z Warszawy.
![]()
Zamieszczone przez Mikołaj
Myślałem że Vitez jest z Warszawy.
![]()
Chyba DSLR, bo w jpegach sa zapisane profile kolorow, tak jakby rawshooterem byly zapisane. Ale to tylko przypuszczenia.
Kurcze, na zblizeniach widac ze Madonna to juz babcia jest, niestety...![]()
Może i babcia, ale ja np mógłbym się... z nią 'puścić'Zamieszczone przez pazurek
*mamuśka chciałeś powiedzieć![]()
PS. A skąd wiecie, że PSuj? Może zdjęcie Kokowskiego posłużyło tylko za wzór
A resztę ustawili już w studio![]()
przeciez to najwyklejsze zdjecia z koncertu, a wiekszosc nie powinna widziec swiatla dziennego...
naprawde chlopak ma farta
Hm! Ale się dobrze sprzedało. Widać jakieś walory "pozamerytoryczne" zwyciężyły. Może szło o "klimat". A nie tylko OstroŚĆ, ostroŚĆ, osTRość.Zamieszczone przez pazurek
Trzeba człowiekowi pogratulować. Bo to przecież sukces!
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
Nie kwestionuje walorow pozamerytorycznych ani klimatu. Po prostu tak jak totus, uwazam ze niektore z tych fotek nie powinny wyjsc poza pierwsza selekcje.
Zielony, racja, taka chilli mamuśka![]()
![]()
Z Lublinem o tyle mam wspolnego ze rodzina ze strony mamy od dosc dawna tam mieszka i znam dosc dobrze to miasto 8) , rodzice nawet tam tez przez jakis czas mieszkali ale to juz w czasie jak ja poszedlem na studia do Warszawy (a ogolnie cala mlodosc mieszkalem na Podlasiu - Miedzyrzec Podlaski i Biala Podlaska, choc urodzony w WarszawieZamieszczone przez Nemeo
).
Zapomnieliście dodać oczywiście, że zdjęcie na okładce to już nie zdjęcie tylko typowa grafika - bo za dużo PS'a![]()