Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wakacje w Turcji - gdzie jechać na zdjęcia?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: Wakacje w Turcji - gdzie jechać na zdjęcia?

NorthPole, WinSho - dzięki panowie za wskazówki (kapitalne fotki NorthPole!)

Kapadocję to już chyba każdy mi polecał, więc na pewno ją z żoną zwiedzimy - szarpnę się nawet na dwudniowy wyjazd w ten rejon (z noclegiem w Hotelu gdzieś po drodze)
    Ale WinSho zaskoczyłeś mnie pisząc, że Kapadocję lepiej zwiedzić "z ziemi", o wschodzie słońca gdy startują balony - niż właśnie przelecieć się takim balonem.
    Byłem przekonany, że z fotograficznego punktu widzenia to jest o wiele większy "bajer" - zdjęcia z góry, z lotu ptaka na tę piękną krainę - niż klepanie z dołu.
    Hmm.. ciekawe.. muszę o tym więcej pogrzebać po internetach.
    Będę też pamiętać aby zwrócić uwagę na wschodnie rejony i góry, dzięki za cynk!

Myślisz, że się wyrobisz z publikacją Twoich zdjęć z Turcji do końca sierpnia? (przed moim wylotem)
    To bym podpatrzył jak Ci to wyszło i może by mnie coś zainspirowało
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Coś już napisał Awatar NorthPole
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    Ponieważ to forum sprzętowe, to uzupełnię. Te vintage fotki robione były ponad 20 lat temu EOS-em 300 z kitowym obiektywem ef 28-80 na filmie Konica Centuria 200.

A co do Turcji, to z pewnością wrócisz z pełną kartą klimatycznych zdjęć.

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta

Kapadocję to już chyba każdy mi polecał, więc na pewno ją z żoną zwiedzimy - szarpnę się nawet na dwudniowy wyjazd w ten rejon (z noclegiem w Hotelu gdzieś po drodze)
    Ale WinSho zaskoczyłeś mnie pisząc, że Kapadocję lepiej zwiedzić "z ziemi", o wschodzie słońca gdy startują balony - niż właśnie przelecieć się takim balonem.
    Byłem przekonany, że z fotograficznego punktu widzenia to jest o wiele większy "bajer" - zdjęcia z góry, z lotu ptaka na tę piękną krainę - niż klepanie z dołu.
    Hmm.. ciekawe.. muszę o tym więcej pogrzebać po internetach.
    Będę też pamiętać aby zwrócić uwagę na wschodnie rejony i góry, dzięki za cynk!

Myślisz, że się wyrobisz z publikacją Twoich zdjęć z Turcji do końca sierpnia? (przed moim wylotem)
    To bym podpatrzył jak Ci to wyszło i może by mnie coś zainspirowało
    Obróbka to na pewno się wyrobię ale kiedy ja je pokażę to nie wiem. Nie jestem w stanie nadążyć z tym wszystkim. Dodam, że zalega mi kilka pięknych wyjazdów takich jak Armenia, Hiszpania czy Słowenia...a muszę jeszcze dokończyć Sri Lankę.
    Do tego właśnie wróciłem do domu z kolejnych fot, dziś był bocian czarny, chyba wrzucę filmik jakiś z tego.

Uprawnienia umieszczania postów