Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: R6 2 czy R7 ptaki

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: R6 2 czy R7 ptaki

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Wiewiórki ćwierkają, że jest już prawie pewne, że niedługo zobaczymy białe RF 150-600 ze stałym światłem f/5.6. Ciekawe tylko, ile sobie za to każą zapłacić... To może być bardzo ciekawe szkło, ale nie za kilkadziesiąt tysięcy!
    jeśli chodzi o takie cuda to moja wiara jest mała - stałe światło 5.6 - ujmę to ironicznie może będzie stałe na ogniskowej 150 jak przestawisz ogniskową na 600 to zmieni się na 8 lub 9 i jak nic nie będziesz krecił to będzie "stałe" nasza ulubiona firma jest mistrzem jeśli chodzi o dialektyczne podejście do np. takich pojęć jak video 4.2.2, więc pewnie w sprawie interpretacji pojęcia "stałego światła" też nie usłyszeliśmy jeszcze ostatniego słowa.

kibicuję natywnemu obiektywowi o takim zakresie ale jeśli światło będzie stałe to to będzie L-ka czyli 30k-40k plnów na dzień dobry i pewnie jestem niepoprawnym optymistą bo tak tanio to raczej niemożliwe, jeśli to nie będzie L-ka to nie będzie miała stałego światła 5.6 - tak na serio nie wierzę w stałe światło zarówno w przypadku L-ki jak i tym bardziej zooma budzetowego.
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 22-05-2025 o 12:34
    EOS 3, 5D, R5

Uprawnienia umieszczania postów