Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Cła na sprzęt fotograficznyi 46% - tanio to już było i nie będzie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Cła na sprzęt fotograficznyi 46% - tanio to już było i nie będzie

AKustyk, też tak myślałem, że on nie jest debilem i że ma opracowane ruchy na szachownicy na 10 do przodu. Tylko że od ostatnich dwóch miesięcy całkowicie w to zwątpiłem. Sygnały płynące i od niego i jego sztabu są sprzeczne w wielu miejscach i cholera wie o co tak naprawdę mu chodzi i co on chce długofalowo zyskać. Jeśli po tegorocznych ruchach za 4 lata USA będą w dużo lepszej pozycji niż teraz to wtedy przyznam mu rację. Na razie zupełnie się na to nie zanosi, a koszty jego decyzji będą ogromne.
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Cła na sprzęt fotograficznyi 46% - tanio to już było i nie będzie

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    AKustyk, też tak myślałem, że on nie jest debilem i że ma opracowane ruchy na szachownicy na 10 do przodu. Tylko że od ostatnich dwóch miesięcy całkowicie w to zwątpiłem. Sygnały płynące i od niego i jego sztabu są sprzeczne w wielu miejscach i cholera wie o co tak naprawdę mu chodzi i co on chce długofalowo zyskać.
    czyli podsumowujac: nie wiesz o co mu chodzi, wiec musi byc ze tam nie ma planu?

ja mam zwyczaj patrzec na fakty. bo politycy to klamcy, miedzy tym co mowia a tym co faktycznie robia jest przepasc. i to nie tylko Trump, w USA rowniez Obama i Biden byli "kontrowersyjni"... nagrody Nobla nawet pokojowe dostawali, wysylajac armie do kolejnych chucp wywolywanych po swiecie i terroryzujac mnostwo innych krajow po swiecie, zeby sprzedawac tony broni.

co z tego wynika dla nas w Europie? moze dobre bedzie to, ze przestaniemy wreszcie bezkrytycznie jarac sie kazdym badziewiem zza oceanu. tylko bardziej krytycznie patrzyc na to co amerykanskie media (socjalne) w nas wtykaja.

aczkolwiek smiem w to watpic jednak. ogromna wiekszosc ludzi nie potrafi samodzielnie myslec. i ta potrzebe te to amerykanskie media doskonale zapelniaja :/
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów