Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Cła na sprzęt fotograficznyi 46% - tanio to już było i nie będzie

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Cła na sprzęt fotograficznyi 46% - tanio to już było i nie będzie

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    Problem w tym że sam Trump nie wie jak dzialaja cla i dal na to nieraz przyklad. On mysli tak samo jak Candar ze cla beda placic Chiny, Unia, itd. Dziwne jest ze nikt z jego otoczenia nie wyprowadzil go z tego bledu.
    blad, i to duzy.

Trump nie jest debilem. wrecz odwrotnie, to jest cwany i bezwzgledny przedsiebiorca, ktory znakomicie kuma co i kiedy mu potrzebne.

to tylko jego podstawowy elektorat ma mocno pod gorke z [logicznym] mysleniem ("logicznym" jest tu opcjonalnym slowem) i dobrze chwyta tylko bardzo podstawowe komunikaty. zupelnie tak jak w tym starym odcinku South Parku
    https://youtu.be/APo2p4-WXsc?t=123

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Właśnie się zalogowałem, żeby to napisać. Myślę, że to nie jest przypadek. Warto sobie przypomnieć niektóre jego dawniejsze byznesy i zachowanie w czasie pierwszej kadencji. Tu nie tylko o ekonomię idzie. Nawet nie jestem pewien czy głównie.
    albo tez...
    "White House spokeswoman Caroline Leavitt told Axios that Russia, Belarus, Cuba and North Korea are not included in the list of countries that will be affected by the new tariffs because "they are already facing extremely high tariffs, and our previously imposed sanctions prevent any meaningful trade with these countries." At the same time, she did not rule out that Russia may face "additional tough sanctions."
    https://eadaily.com/en/news/2025/04/...ia-and-belarus
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 03-04-2025 o 14:47
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów