Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Ef 24-70 2.8Lmk2 czy 70-200 2.8L+ inny jaki?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Ef 24-70 2.8Lmk2 czy 70-200 2.8L+ inny jaki?

Cytat Zamieszczone przez mystek Zobacz posta
    #Cauchy - i mając abonament w sieci komórkowej zajeżdżając na miejsce uznajesz, że... wifi hotelowe jest Ci zbędne, bo masz nieograniczony internet... jak z tym IS :P... Nie no, generalnie czytałem opinie o tym, że F4 z IS jest nieporównywalnie lepszy, ale w tamtych czasach nie zastanawiałem się. To była moja pierwsza Lka i była wyraźnie lepsza od standardowych obiektywów jakie miałem. Była zajeb... i miło ją wspominam. Nie miałem innych 70-200, dlatego się nie próbuję nawet sprzeczać. Nie ma dyskusji
    Taa, tak jak teraz. Siedze w Bialowiezy, mam raz na godzine dwie kreski LTE, wifi niby jest i sie lacze ale nie ma infernetu bo koles dal skandalicznie proste haslo i moje urzadzenia odmawiaja polaczenia z niezabezpieczona siecia (iphone, maczek i sluzbowy dell). Hasla koles nie zmieni bo masa innych urzadzen mu smiga. Nie no, przyjechałem sobie popracować zdalnie, a tu taki klops, nigdy nie miałem czegoś podobnego.
    Ostatnio edytowane przez cauchy ; 10-02-2025 o 12:53
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    Taa, tak jak teraz. Siedze w Bialowiezy, mam raz na godzine dwie kreski LTE, wifi niby jest i sie lacze ale nie ma infernetu bo koles dal skandalicznie proste haslo i moje urzadzenia odmawiaja polaczenia z niezabezpieczona siecia (iphone, maczek i sluzbowy dell). Hasla koles nie zmieni bo masa innych urzadzen mu smiga. Nie no, przyjechałem sobie popracować zdalnie, a tu taki klops, nigdy nie miałem czegoś podobnego.
    Jakoś mój iPhone czy Mac nie mają problemów z połączeniem się do nie zabezpieczonych sieci.
    Ostrzegają i pewnie sobie płaczą po cichu, ale się łączą i robią co mają robić.
    Może sobie jakieś zabezpieczenia poustawiałeś i teraz jest problem.

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    W takiej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak wyjść na zdjęcia i przywieźć coś dobrego

Co do zasięgu, to mam teraz Orange, a wcześniej Play i Orange to jest katastrofa. Nawet w pracy jak siedzę, to muszę wyjść przed budynek żeby porozmawiać. Co do gór, to w mniejszych partiach z kolei najgorsze są doliny. Tam nawet jak jest cywilizacja, to z zasięgiem kiepsko.

Uprawnienia umieszczania postów