Cytat Zamieszczone przez Nozanu Zobacz posta
Tia, 20 płci to norma a kupowanie RFów to "onanizm" dla "gadżeciaży" i "nadzianych kasą".

Na jakim świecie żyjesz?. Chcesz ratować swoją po****dającą ...ę posiłkując się jakimś "świetnym Rebelem" i jeszcze bardziej "świetną Sigmą" Bo co?-
budżet ci się nie zepnie?
Znam takich co tylko kliszę uważają za fotografię a cyfraki to burżuazyjny wymysł który ginie "bo ludzie wracają powszechnie do kliszaków"
i lada dzień będzie jak dawniej, tylko klisza, tylko ciemnia tylko cz/b. Kundelek plus Rebelek to dla nich rozpusta, kupa kasy wywalona w błoto.

A ja właśnie kupuję nowe RFeLki i ani jednego zyla nie zamierzam na tym zarobić bo to już moje jedyne hobby które jeszcze nie zostało moim dochodowym zajęciem więc sprawia mi to przyjemność i nie zamierzam tego zaprzepaścić. Nie wrócę do starego złomu niczym jakiś pies do tego co sam zwymiotował. Współczuję Wam jeśli zrobiliście z fotografii źródło utrzymania i przeszkadzają Wam tacy jak ja
mam wrazenie, ze ja cos innego napisalem...

ale poza tym, to nie mam zastrzezen. masz cos co cie cieszy, to najwazniejsze. ja w sumie w duzym stopniu tez...