Tak, są, ale już nie takie jak były - zasadniczą zmianą jest to, że nie ma już dla nowych pakietu Planu Fotograficznego z 20 GB przestrzeni, który wcześniej bez promocji kosztował ok. 12,5 EUR/mies., a teraz jest jakże wspaniały Plan Fotograficzny z 1 T na dane za 24,59/mies.
Więc nawet jak zrobią promkę to nie sądzę, że za 300 zł/rok.
![]()
Chodziło mi o abonamenty roczne, a nie opcje z płatnościami miesięcznymi
Adobe przecież podawało jasne że wycofuje je tylko z opcji płatności miesięcznych... Jak pojawi się następna promocja na abonament roczny planu 20GB, dam znać tutaj
(Tych rocznych planów nie ma na stronie Adobe, więc uprzedzam żebyś nie pisał że przecież są tylko takie opcje![]()
Abonament roczny na LR + PS + 1 T kosztuje 293,58 EUR co daje 24,47 EUR miesięcznie![]()
W zeszłym roku kupowałem na niemieckim Amazonie za 86 euro plan 20gb roczny.
Teraz ponad 146...
Ale rozumiesz, że nie wierzę, że w promocji będzie za 300 PLN rocznie przy obecnych cenach wyjściowych![]()
Z tych 300 PLN zrobi się 600 PLN![]()
Czyli promocją będzie normlana cena z ubiegłych lat - tak to będzie moim zdaniem w tym roku, znając podejście tejże wspaniałej firmy
Tak uważam, choć życzę wszystkim tych 300 PLN.
Nie dogadamy się, ja o jednym, Ty o drugim
Ja cały czas piszę o planie 20GB i tym że można go kupić nadal w abonamencie rocznym i trzeba poczekać na promocję, a Ty wyskakujesz z normalną, niepromocyjną ceną na pakiet 1TB
Chyba logiczne że skoro pakiet 20GB w tej chwili kosztuje na Amazon.de niecałe 145 euro, to w promocji będzie taniej...
Zresztą w tym wątku to EOT i tak.
Na niemieckim Amazonie jest roczny kod foto 20gb lr i ps za 96 euro w zestawie z mcafe. Jest też sam lr 1tb za 99.
A może by tak przenieść ten offtop do wątku o Adobe?