Ja już od dawna siedzę na planie fotograficznym 1TB, więc bez zmian.
p,paw
Ja już od dawna siedzę na planie fotograficznym 1TB, więc bez zmian.
p,paw
https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork
nic od Adobe nie dostalem.
mam wrazenie, ze pan/pani redaktorzyna ma jakis mocny bulpupy pod adresem Adobe i chetnie skorzystal(a) z okazji, zeby nie zadac podstawowych pytan (czy to EU/PL w ogole dotyczy?) tylko wypluc z siebie troche zalu...
krotko mowiac... linki do fotopolis raczej unikac. g* nie szanujace sie medium...
A przy okazji mam pytanie - przerabiał ktoś z Was wypowiedzenie umowy i czy dostał lepszą ofertę by pozostać? Jak to wygląda w praktyce? Mi się kończy właśnie pierwszy rok i wolałbym utrzymać cenę.
Tylko proszę nie pisać, że to tylko kilka EUR więcej, tak wiem, że to tylko kilka EUR więcej będzie, ale ja mieszkam w Krakowie i chciałbym te kilka EUR zaoszczędzić![]()
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Przeczytaj, co napisałem na poprzedniej stronie. Jak będziesz miał dalsze pytania, wal na PW. To moje doświadczenia z października.
--- Kolejny post ---
Pierwszy zakup jest zawsze taniej niż przedłużenie. Przy zakupie jest chyba 9,99 (czy jakoś tak), przy przedłużeniu 12,26 (z głowy piszę, mogę się o centy mylić).
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria.solti.pl
ja się rozliczam przez olx z Adobe![]()
![]()
Bo pierwszy rok mam za 9,83 € a potem ma być więcej, 28 lutego mam 11 płatność, więc zbliżam się do końca pierwszego okresu.
Ja się rozliczałem przez Turcję, ale jako, że nie podobało mi się ciągłe łączenie VPN przez Turcję to mnie "nakryli"... a właściwie to moją żonę, bo na nią było tureckie konto
@solti - ta propozycja padła na etapem "odklikiwania" rezygnacji czy po jakimś czasie?
Ostatnio edytowane przez Bangi ; 14-01-2025 o 23:00
Od razu przy próbie zakończenia umowy.Zamieszczone przez Bangi;1470564[MENTION=3451
galeria.solti.pl