Jakie się taki sierściuch pomoczy, to suszy się pewnie trzy dni
Pieski i foty bardzo ładne. Przypomnij proszę jakiego szkła używasz? Jakieś 70-200 2.8?
Dobra, ze szkłem już doczytałem...![]()
Jakie się taki sierściuch pomoczy, to suszy się pewnie trzy dni
Pieski i foty bardzo ładne. Przypomnij proszę jakiego szkła używasz? Jakieś 70-200 2.8?
Dobra, ze szkłem już doczytałem...![]()
Ostatnio edytowane przez Eberloth ; 10-04-2025 o 09:07
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Bardzo dziękuję! Dobrze to oceniłeś, cały ten set to EF 70-200/2.8 mk2. Część fot w tej galerii jest jeszcze z z RF 85/1.2. Pozostałe szkła raczej incydentalnie, choć w tym roku chcę poeksperymentować z UWA.
Wszyscy właśnie tak myślą, podobnie jak to, że ich pielęgnacja jest bardzo trudna i czasochłonna, a to wcale tak nie jest. Kemi sobie popływał (mój nie przepada za wodą), wyszedł otrząsnął się i już po 15 minutach na pierwszy rzut oka wyglądał na suchego, a po godzinie był już całkowicie suchy, be żadnej pomocy człowieka przy tym. Po prostu po wyjściu z wody psiaki sobie swobodnie brykały a Kemi się przy tym suszył. To jednak była kiedyś rasa psów pracujących i ich sierść musiała być prosta w obsłudze. Nie na darmo określa się ją jako samoczyszczącą.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl