Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Cashback za obiektyw - droga przez mękę...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Domyślnie Odp: Cashback za obiektyw - droga przez mękę...

U nas się tego nie stosuje. Kiedyś były jakieś cashbacki i raz się nawet załapałem, tylko do dzisiaj nie jestem pewien, czy kasa faktycznie wróciła na konto. A o ile pamiętam, to nie. Teraz unikam takich sprzedawców. To pole do przekrętów, tak z jednej, jak i drugiej strony. A jeszcze niszczyć opakowanie, które jest wartością dodatnią przy odsprzedaży. Bez sensu. Masz towar, to sprzedaj go po dobrej cenie i tyle...

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Cashback za obiektyw - droga przez mękę...

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    U nas się tego nie stosuje. Kiedyś były jakieś cashbacki i raz się nawet załapałem, tylko do dzisiaj nie jestem pewien, czy kasa faktycznie wróciła na konto. A o ile pamiętam, to nie. Teraz unikam takich sprzedawców. To pole do przekrętów, tak z jednej, jak i drugiej strony. A jeszcze niszczyć opakowanie, które jest wartością dodatnią przy odsprzedaży. Bez sensu. Masz towar, to sprzedaj go po dobrej cenie i tyle...
    Ale zauważyłeś, że "cashbacki" są oferowane przy zakupie przez oficjalną (autoryzowaną) sieć sprzedaży i tak naprawdę największych sprzedawców elektroniki w Polsce?
    Tu, co do zasady, nie ma miejsca na przekręty.

"U nas", tzn. gdzie?

Uprawnienia umieszczania postów