Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: Kawa przy okazji zdjęć

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Kawa przy okazji zdjęć

Od dawna w domu to duże nauszne i gdy pojawiły się smarfony to "poza domem" douszne.

Do obu sytuacji się przyzwyczaiłem ale tak na prawdę oba sposoby noszenia słuchawek są mało komfotrowe.
    Zaletą i wadą to całkowite odcięcie od otoczenia.
    W domu np. pies jest przedłużeniem dzwonka do drzwi ale bywało że musiałem czekając "na coś" słuchać muzyki tylko ze słuchawką w jednym uchu.

Postanowiłem sprawdzić nowy (dla mnie) typ słuchawki naramienne (HT-A7N)
    Zaletą i wadą to brak odcięcie od otoczenia.
    Gdy ustawi się niską głośność w słuchawkach to można normalnie rozmawiać z otoczeniem a "w tle" słuchać muzykę
    Gdy ustawi się normalną głośność w słuchawkach to przy normalnie ustawionej głośności TV jest słyszale TV praktycznie w przerwach pomiędzy utworami i gdy piano a dźwięk za słuchawek około metra od słuchawek jest bardzo cichy.
    Zaskoczyło mnie to że trzeba trzymać głowę w miarę prosto (ta sama odległość czubka nosa od obu głośników), przekręcenie głowy to zmiana głośności.

Nie wrócę już do nausznych, syn się ucieszy.

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 22-12-2024 o 12:02
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów