Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Lustrzanki rulez

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Domyślnie Lustrzanki rulez

Niniejszym, wszem i wobec oznajmiam, że właśnie "odkupiłem" 6D, który ma robić za "everyday use" dla mojej amatorszczyzny. Będzie się dobrze komponował z 5D ze ślicznym obrazkiem, który u mnie od lat jest nie_do_sprzedania, oraz z kilkoma L-kami i nie-Lkami. Bezlusterkowce? Miałem już różne. Wyszło, że nie. Aha, mimo że identyfikuję się, jako Nikoniarz. Howgh.

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Lustrzanki rulez

Wątek, a raczej post powinien zostać przeniesiony do https://www.canon-board.info/threads...i%C4%87/page31

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Kiedy ja się nie chwalę, bo nie ma czym, tylko oznajmiam...

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Niniejszym, wszem i wobec oznajmiam, że właśnie "odkupiłem" 6D, który ma robić za "everyday use" dla mojej amatorszczyzny. Będzie się dobrze komponował z 5D ze ślicznym obrazkiem, który u mnie od lat jest nie_do_sprzedania, oraz z kilkoma L-kami i nie-Lkami. Bezlusterkowce? Miałem już różne. Wyszło, że nie. Aha, mimo że identyfikuję się, jako Nikoniarz. Howgh.
    Haha, prawie dokładnie jak ja: mam dwa canony 5D mk1, 6Dmk1, myślę żeby kupić jeszcze 5d mk3. Już nic nowszego żadnej nowszej matrycy nie potrzebuję i nie chcę. 6d bardzo mnie cieszy użytecznym wysokim ISO.
    Też się identyfikowałem jako nikoniarz, aż zacząłem kupować stare canony....znaczy tak jakby jestem nikoniarzem tylko gdzie te Nikony...

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

myślałem kiedyś jeszcze o 5Ds, ale nie kupie już aparatu bez odchylanego ekranika, a gdy wpadł R5 to przeszło mi zupełnie
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Cytat Zamieszczone przez Karlbuk Zobacz posta
    znaczy tak jakby jestem nikoniarzem tylko gdzie te Nikony...
    Mam dwa w gablocie z sentymentu - FM-2 i FE-2. Cudne maszyny. I sprawne, gdyby coś. Zresztą Canony też mam dwa - A-1 i AE-1, i też sprawne. Chyba.

owszem Nikony są tylko... czekają, a zawsze jakoś wypada że biorę Canon, najczęściej 6d. Prawie mieści się do kieszeni
    W obsłudze wolałem Nikon, ale obrazek jednak bardziej z C.
    Jeśli chodzi oczywiście o lustrzanki cyfrowe. Seria R lub Nikon Z to jednak za bardzo cyfrowe
    Ostatnio edytowane przez Karlbuk ; 13-12-2024 o 23:37

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

owszem Nikony są tylko... czekają, a zawsze jakoś wypada że biorę Canon, najczęściej 6d. Prawie mieści się do kieszeni
    problem spodni, nie aparatu. kup sobie dobre bojowki i spokojnie 6D wejdzie w kieszen...
    www albo tez flickr

Początki nałogu
    Miasto
    IL

W obsłudze wolałem Nikon, ale obrazek jednak bardziej z C.
    Jeśli chodzi oczywiście o lustrzanki cyfrowe. Seria R lub Nikon Z to jednak za bardzo cyfrowe
    Pełna zgoda. O to biega...

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    problem spodni, nie aparatu. kup sobie dobre bojowki i spokojnie 6D wejdzie w kieszen...
    Spodnie to raczej trudno niewygodnie ale... Niedawno kupiłem sobie kurtkę, a la wojskowa m65, i i właśnie sprawdzam i okazuje się, że do kieszeni 6D z obiektywem 40 mm w sam raz wchodzi!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów