Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: Lustrzanki rulez

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Lustrzanki rulez

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    po prostu nie wiem czy ktoś się przejmie opinią niemłodego już gościa z niecałymi 5tys subów gdybyś wrzucił kogoś bardziej rozpoznawalnego to bym się zainteresował
    parę dni temu z naszego polskiego podwórka pewien sympatyczny wąsaty pan od fajnej fotografii też zachwalał stare lustra, i ile to on aparatów w życiu już nie przerobił.. taak, ewidentnie mają chłopaki sentyment
    opowieści partyzanckie są zawsze na czasie,

gość kupił dwie R5 jak rozumiem jednej był betatesterem, a druga miała jakiś jednorazowy problem stąd te wywody nad wyższością 90D, pewnie tragiczny nie jest ale moje doświadczenie z canonem podpowiada mi żeby unikać cropowej matrycy za wszelką cenę monochromatyczny szum tworzący jakiś wzorek oraz kolorowy sraczkowaty szum widoczny już na iso 100.

z rzeczywistych wad bezluster to widzę tylko drogą optykę RF z plastikowymi soczewkami której korekcja wisi na oprogramowaniu, a nie na optyce więc zadaję sobie pytanie dlaczego jest droga kiedy powinna byc tania, no i może jeszcze zapotrzebowanie na prąd ale to nie jest dla mnie aż tak istotne no i oczywiście marketingowość rozwiązań (jak coś sprzedać by dobrze brzmiało w materiałach marketingowych i tabelkach ale maksymalnie utrudnić korzystanie - ale to video, a nie foto - foto zaczyna być znacznie lepiej zrobione niż potrzebuję)

a i jeszcze logowanie przez canonId do aplikacji na smartofon (używam czasem zamiast wężyka bo w końcu po latach dobrze działa) szlag mnie trafił ostatnio i nie tylko mnie
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 22-04-2025 o 14:16
    EOS 3, 5D, R5

Uprawnienia umieszczania postów