Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: Lustrzanki rulez

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Domyślnie Odp: Lustrzanki rulez

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    R10 + 18-150 + 10-18. funkcjonalnie daje mi to co drzewiej mialem w combo 80D + EFS 18-135 + EFS 10-18. rozmiarowo jest przepasc
    Ja z kolei trzymam na jakieś wyjazdy SL-1 też z 10-18 i 55-250, zamiast 80D i obrazek wystarcza, a jednak masa i gabaryty, jak nie przymierzając bezlusterkowiec.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Ja z kolei trzymam na jakieś wyjazdy SL-1 też z 10-18 i 55-250, zamiast 80D i obrazek wystarcza, a jednak masa i gabaryty, jak nie przymierzając bezlusterkowiec.
    mialem, pod nazwa 100D. pod wzgledem funkcjonalnym jednak R10 dla mnie zwycieza w tym porownaniu. solidnie zwycieza. i nawet jesli sie ma wyjatkowe szczescie i wylosuje szkla EF-S, ktore nie sa totalnie rozkalibrowane z konkretnym Rebelem (w ktorym tego sie juz nie da uratowac).
    www albo tez flickr

Początki nałogu
    Miasto
    IL

jesli sie ma wyjatkowe szczescie i wylosuje szkla EF-S, ktore nie sa totalnie rozkalibrowane
    Nie miałem nigdy problemu ze szkłami, czy to EF, czy EF-S. Nie wiem, może rynek inny.

czyli nie ma takiej mozliwosci, zeby komus bardziej odpowiadalo cos innego niz tobie odpowiada?
    Na to wygląda.
    I tak działa nasz dzisiejszy świat. Masz płynąć z prądem, bo jak nie, to...

Uprawnienia umieszczania postów