Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Gwaranca/Rękojmia na obiektyw Canon

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Gwaranca/Rękojmia na obiektyw Canon

to profesjonalny sprzęt za profesjonalną cenę i należy oczekiwać analogicznego serwisu, nic więcej, nic mniej - jeśli serwis nie jest w stanie doprowadzić obiektywu na gwarancji (naprawianego w ramach gwarancji producenta) do zgodności ze standardem fabrycznym to niech go odsyła do producenta do kalibracji optyki - wszyscy staramy się zachować dystans takie spory mogą nie być czarno białe ale w przypadku gdy serwis jest gwarancyjny to niestety jestem za podejściem z bardziej cywilizowanej cześci świata - klient ma zawsze rację, oczywiście jak naprawiam pogwarancyjnie to też oczekuję profesjonalnego serwisu
    EOS 3, 5D, R5

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

Tak jak Mirror pisze. Zresztą mam wrażenie, że branża fotograficzna jest bardzo świadoma, a już w szczególności ludzie, którzy kupują obiektywy typu "L". Wiedzą co kupują, czego oczekują i jak powinno to działać, więc wciskanie kitu przez takie "Pro" Club jest bardzo słabe.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    to profesjonalny sprzęt za profesjonalną cenę i należy oczekiwać analogicznego serwisu, nic więcej, nic mniej - jeśli serwis nie jest w stanie doprowadzić obiektywu na gwarancji (naprawianego w ramach gwarancji producenta) do zgodności ze standardem fabrycznym to niech go odsyła do producenta do kalibracji optyki - wszyscy staramy się zachować dystans takie spory mogą nie być czarno białe ale w przypadku gdy serwis jest gwarancyjny to niestety jestem za podejściem z bardziej cywilizowanej cześci świata - klient ma zawsze rację, oczywiście jak naprawiam pogwarancyjnie to też oczekuję profesjonalnego serwisu
    Pełna zgoda

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Cytat Zamieszczone przez Bangi;1469488 [MENTION=27765
    Leon007[/MENTION] ja ich nie tłumaczę, ani też nie atakuje. Staram się tutaj wrzucać ogólnie ciekawe rzeczy, na temat których wiedza może się kiedyś komuś przydać. Nawet jeśli są to negatywne rzeczy na czyjś temat, to jednak staram się zachować dystans, pomimo, że dana sytuacja może mi się również nie podobać.
    Wierzę Ci.
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Uzależniony

Ja tam obligatoryjnie nie ufam nikomu i niczemu co ma przedrostek "PRO"

Cytat Zamieszczone przez Nozanu Zobacz posta
    Ja tam obligatoryjnie nie ufam nikomu i niczemu co ma przedrostek "PRO"
    Włącznie z prokreacją?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów