Jac zgodził się przyjąć nasze fotywięc wysyłam
![]()
Jac zgodził się przyjąć nasze fotywięc wysyłam
![]()
Ja też już posłałem :wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
No to zostal juz tylko Routlaw ;-)
Hmmm no ja wyslalem juz dawno do Jac'a wiec sie musial zgodzic :P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
no dobra pstryknąłem dzisiaj pare fotek, jeszcze ich nie widziałem.. Skoro już wszyscy wysłali to do nich zajże i coś wybiore. Bo jakoś mam wrażenie że nerwowo przytupujecie![]()
Ba, pewnie że tak, najlepiej dziś wyślij :wink: Ja podobnie jak Tomasz wysłałem dziś zrobione zdjęcie.... jak zabawa to zabawa![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
no fajne foty panowie!! niech wygra najlepszy!!(napewno nie ja:P)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
nikt nic nie komentuje? nie napisze że super że dno, nic..?
Bo widzisz Routlaw, niestety tak jest , że ludziom sie nie chce komentować, co w moim odczuciu troche wypacza sens battla bo w wiekszosci wystawiającym bardziej chodzi o komentarze niz o punktacje. Ale przechodząc do meritum, fotka nr 1 - fajne podoba mi sie zabawa GO, tyle, że nie widze punktu z trafioną 100% ostrością gdzie mógłby sie "zaczepić" mój wzrok, 2 - (widze faworyt w głosowaniu) średnio mi sie podoba bo chociaż kadr fajny to ten detal który jest głównym motywem taki jakiś mało wyrazisty, 3- byłoby super jakby ciut pod innym kątem sfocić tak bardziej od przodu kwiatka, 4 - (narazie maxymalny looser) Ale ta fotka podoba mi się najbardziej, z fajnej pespektywy sfocony kwiatek, fajna GO i te kwiatki na dalszych planach. szkoda tylko, że nie ma paru milimetrów przestrzeni z lewej strony. I tyle a po głosowaniu widać, że mam wypaczony gust. pozdr.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
no piękny dałeś przykład! dziękuje w imieniu swoim i pozostałych trzech kolegów. Mi się najbardziej widzi ostatnia fota tylko tak jak napisałeś szkoda tego płatka z lewej. Wiecej nie pisze bo jestem stroną i nie mogę![]()