Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Canon R10 problem z zewnętrzną lampą błyskową

Miasto
    Pszczyna

Domyślnie Canon R10 problem z zewnętrzną lampą błyskową

Witam, jakiś czas temu kupiłem do lustrzanki Eos 750D lampę błyskową Yongnuo YN65OEX-RF, działa bez problemu.
    Ostatnio podłączyłem ją do Canon R10 i zaczęły się problemy. Dużo słabszy błysk, częsty problem z synchronizacją, podświetlenie AF nie działa. Próbowałem różnych ustawień i nic.

Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka

Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon R10 problem z zewnętrzną lampą błyskową

Cytat Zamieszczone przez z.woy Zobacz posta
    Witam, jakiś czas temu kupiłem do lustrzanki Eos 750D lampę błyskową Yongnuo YN65OEX-RF, działa bez problemu.
    Ostatnio podłączyłem ją do Canon R10 i zaczęły się problemy. Dużo słabszy błysk, częsty problem z synchronizacją, podświetlenie AF nie działa. Próbowałem różnych ustawień i nic.

Podświetlenie AF nie zadziała z żadnym bezlusterkowcem bo AF działa tam w innej technologii niż w lustrzankach.
    Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9

https://www.youtube.com/@HubertMultana

Początki nałogu
    Miasto
    silesian

Domyślnie Re: Canon R10 problem z zewnętrzną lampą błyskową

Cytat Zamieszczone przez z.woy Zobacz posta

Zacznij od sprawdzenia czy jest najnowszy software,ale moga byc ograniczenia Canona w stosunku do innych firm i bedziesz musiał kupic oryginał....

Uprawnienia umieszczania postów