no pod takim parasolem to jeszcze mozna niezly barek zainstalowac![]()
no pod takim parasolem to jeszcze mozna niezly barek zainstalowac![]()
Pozdrawiam,
Krzysiek
EOS 1,5 GTD + EF 10-780/1,2 L+ SPIDLAJT 747 EX
troszke NTG ale czacha przeciez to wszystko nieprawda:
http://www.bgf.pl/czacha/gallery_1/006.jpg
i jeszcze pytanie
czy Wolkow czasami do Was zaglada?
Wolkow? nie... artysci od nas stronia ;-) jestesmy raczej amatorami
co do foty - prawda podbita przez szara polowke i kontrast...
Ale jak go zaprosicie to przyjdzie do Was, on na pewno od Was nie stroni. Zysk bedzie 100%
moze kiedys zaprosimy.. szczerze mowiac, z calym szacunkiem dla Wolkowa, nie podziwiam juz jego prac.. kiedys robil fajne zdjecia i mi sie podobaly.. ale to bylo kiedys.. ale jak sie czlowiek rozwija to i gust zaczyna mu sie zmieniac.. nie mowie ze na lepszy.. ale na bardziej wymagajacy ;-) ale napewno mialby duzo ciekawych rzeczy do przekazania nam
na pewno
masz dopiero 25 lat
hmm.. to znaczy ze moje pojecie sztuki oraz piekna jest slabsze niz osoby w wieku 27 czy tez 57 lat? ;-) wiedze mam mniejsza.. bo i doswiadczenia mniej.. chociaz w niektorych dziedzinach pana Wolkowa moglbym czegos nauczyc.. np. ostrosci zdjec oraz kadrowania![]()
![]()
oczywiscie zartuje sobie.. nie mam zamiaru nikogo niczego uczyc.. ale W.Wolkow nie jest dla mnie autorytetm jesli chodzi o fotgrafie.. poza nazwiskiem nie ma on nic .. jak wiele innych "slaw" ktore zablysly jakis czas temu z niewiadomych przyczyn. jak wczesniej napisalem - kiedys podziwialem jego zdjecia.. do czasu, gdy moje sie zaczely byc bardziej poprawne niz jego ;-) celowo uzywalem slowa "poprawne" a nie "lepsze" ... bo z tym co lepsze a co gorsze, to juz kazdy indywidualnie ocenia
oczywiscie malo kto powie Mistrzowi ze robi gnioty - bo tak nie wypada ;-) ja jednak nie mam problemow z aserytwnoscia.. prosty chlopak jestem i nie lubie owijac w bawelne .. jak cos jest kiepskie to mowie ze takie jest, a nie ze "autor mial ciekawa wizje" .. pomimo ze za cholere nie rozumiem (?) co chcial pokazac ;-)
ps. o gustach sie nie dyskutuje.. wiec i moze my pracach szanownego Wolkowa tez nie dyskutujmy
poprawne lepsze jaka różnica strasznie jesteś zarozumiali, beznadziejnie zarozumiali.do czasu, gdy moje sie zaczely byc bardziej poprawne niz jego
Widac ja co innego pisałem Ty co innego chciałeś powiedzieć
Zaproście go do siebie. Nic więcej. Możesz go mieć gdzieś. On to uszanuje. Jest prostszy chłopak od Ciebie.
hehe
eee..to ty nie zrozumiales mnieprzeczytaj jeszcze raz ;-)
Wracajac do pierwszego pytania, zrobilem z fiolii (oraz filtra UV) cos w rodzaju pelerynkina aparat. Sprawdza sie znakomicie nawet w ulewnym deszczu. bezstresowo moge sobie wtedy focic, jedynie ludzie jakos tak dziwnie patrza i przyspieszaja kroku... hmmm
![]()