Pokaż wyniki od 1 do 10 z 721

Wątek: Komputer dla fotografa 2024

Mieszany widok

Uzależniony Awatar mwitek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: Komputer dla fotografa 2024

właśnie zamówiłem. kumpel mnie namówił, żę ********e. Podejrzewam spory przeskok wydajnościowy z mojego lapka na i5 6gen. Tak czy inaczej zostaje na razie przy lr6 i czasem jakieś filmiki składam w capcut.

Nie używałem nigdy macOS i trochę nie wiem jak to będzie...

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez mwitek Zobacz posta
    właśnie zamówiłem. kumpel mnie namówił, żę ********e. Podejrzewam spory przeskok wydajnościowy z mojego lapka na i5 6gen. Tak czy inaczej zostaje na razie przy lr6 i czasem jakieś filmiki składam w capcut.

Oj to będzie przepaść, jaką wersję zamówiłeś?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez mwitek Zobacz posta

Laptopy z Winem to straszne dziadostwo jest. Chyba, że miałeś coś typu Dell XPS 4k. Ale to ceny macbooków Pro.

A propo kompów , bo też się przymierzam. Jak Wy gracie w gry na tych macach? (jak zamierzam wywalić kasę na nowego kompa, to zamierzam też zagrać sobie w nowego COD ) Dwa. Będę brał głównie pod akcje R4M, a tam podobno grafika jest mega potrzebna no a maczki jej nie mają. To jak to jest?

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Laptopy z Winem to straszne dziadostwo jest. Chyba, że miałeś coś typu Dell XPS 4k. Ale to ceny macbooków Pro.

A propo kompów , bo też się przymierzam. Jak Wy gracie w gry na tych macach? (jak zamierzam wywalić kasę na nowego kompa, to zamierzam też zagrać sobie w nowego COD ) Dwa. Będę brał głównie pod akcje R4M, a tam podobno grafika jest mega potrzebna no a maczki jej nie mają. To jak to jest?
    Nie grają.
    Dlatego ja mam ciągle peceta z Windowsem.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Coś już napisał Awatar Lukas87
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta

Właśnie niestety mało gier, w porównaniu do Windowsa, współpracuje z MacOS Szkoda, bo w trochę starszych perełek by człowiek pograł, są za grosze na Steamie, ale brak wsparcia
    R6 II + R | RF 24-70 f/2.8 + RF 50 f/1.8 + EF 70-200 f/2.8 IS II

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Cytat Zamieszczone przez Lukas87 Zobacz posta
    Właśnie niestety mało gier, w porównaniu do Windowsa, współpracuje z MacOS Szkoda, bo w trochę starszych perełek by człowiek pograł, są za grosze na Steamie, ale brak wsparcia
    To już nawet nie kwestia tego - teraz jest inna architektura CPU i nie da się nawet Windowsa w Dual-boot odpalić.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    nie gram, wyrosłem z tego w liceum
    raz na ruski rok odpalę pierwszego Shoguna TW gdy już naprawdę nie mam co robić
    Ja gram zasadniczo w dwie gry - EVE Online od 2012 roku i DCS, w którym nadal obsysam, ale staram się.
    No i różne wersje Cywilizacji
    Acz z doskoku zdarzają się inne tytuły...
    I nie jest mi jakoś bardzo źle z tym
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uprawnienia umieszczania postów