Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
Do jeżdżenia z domu do pracy, a w niedzielę do kościoła bardzo dobre. Wybierz się autem elektrycznym z Gdańska do Cortiny d'Ampezzo.
Mam 4 samochody, w tym elektryka Mini tylko do jeżdżenia po mieście ten w dalekie trasy, mimo że w trasie pali mało, w mieście już niekoniecznie.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
MacOS jak auto elektryczne. Ładujesz baterię, wciskasz Start, wybierasz kierunek jazdy i nic więcej cię nie obchodzi. Windows to klasyczne auto gdzie można powyłączać wszystkich asystentów, zajrzeć pod maskę, samodzielnie wymienić olej czy klocki hamulcowe czy coś zmodyfikować.
Jeśli chodzi o muzykę to mam komputer z Daphile z wtyczką Tidal oraz muzyką zgraną do plików na dysku, sterowany z PC, smartfona czy tabletu. Ten sam komputer obsługuje Kodi jeśli chodzi o filmy. Lubię grzebać w komputerach więc Mac czy Eversolo nie jest dla must have. Poradzę sobie sam ale rozumiem, że nie każdy chce grzebać w sprzęcie i woli gotowe rozwiązania.
Tak, po latach grzebania się w serwerach, komputerach, już mi się nie chce prywatnie tego robić.