Pokaż wyniki od 1 do 10 z 449

Wątek: Canon EOS R5 Mark II

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R5 Mark II

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    Nie lubie bo szumi niemilosiernie a potem i tak trzeba siedziec mase czasu nad kolorowaniem.

Ogolnie z filmowaniem mam zgryz, przez ktory moj kanal na yt w tym roku stoi. Bo w plenerze lubie cos nagrac. Jak wyjdzie fajny footage to morda sie smieje. Ale gdy przychodzi potem poskladac to wszystko, poukladac klipy, pociac, pokadrowac, wystabilizowac, dodac muze, dodac napisy, dodac efekty, dorzucic foty, jakies intro, outro… kuurrrr… niech ktos to za mnie zrobi foty postprodukcje lubie, wideo nienawidze. Chcialbym w tym miesiacu skonczyc wideo z Islandii, wrzucic choc 5-6min film kompilacje z Tatr, i na nowy rok kompilacje Wildlife 2024. Ale jak mam przysiasc do tego w premierce.. moze powinienem zmienic program? Moze finalcut jest bardziej user-friendly?
    podobały mi się twoje filmy więc chętnie zobaczę następne, Islandię szczególnie

ja tez mam zgryz bo chcę filmować więcej ale nie wyrabiam zarówno w plenerze bo skupiam sie na zdjęciach, jak i w obróbce jak już coś w międzyczasie po zdjęciach nakręcę (jak ostanio na jesieni nakręciłem trochę w toscanii to nawet jeszcze nie oglądnąłem ), dodatkowo jestem dość bezkompromisowy jesli chodzi o postproces i wynik musi mi się podobać ja miotam się pomiędzy premiere, a resolve jak już zdecydowałem że premiere to znowu oglądam resolva ale myślę że w koncu dojrzeję, wybiorę i zacznę odmawiać nawet oglądania konkurencji tak mam z c1 i ps i tego się trzymam.
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 07-12-2024 o 17:03
    EOS 3, 5D, R5

Uprawnienia umieszczania postów