Kto wie, moze i ja sie skusze. Dajcie znac jak sie zdecydujecie.
Pozdrawiam.
Kto wie, moze i ja sie skusze. Dajcie znac jak sie zdecydujecie.
Pozdrawiam.
ja też chyba kupię...
kiedyś to było: D30, 10D, 350D, 40D, 70D
Z cenami pogadamy jak bedziecie zdecydowani![]()
dSLR + coś tam...
Czyli kolejne podsumowanie chetnych do zakupu 20D:
- Amotax
- Dolomity
- Chris
- Jadeit
- Jemen 72
- Carlos
Czyli poki co wstepnie 6 osob - jest o co walczyc![]()
Santiblue na wstepie mozesz podac troche wiecej informacji na temat warunkow gwarancji ?
tzn czy to Canon polska czy moze euro realizowane przez kogos z Krakowa ?
Do wymienionych pytanie :
- jakie macie warunki co do gwarancji ? bo nie ma sensu sobie zawracac glowe jak ktos MUSI miec canon polska a okaze sie ze to jest euro ,
- ktos MUSI miec fakture ?
[ Dodano: 08-11-2004 ]
Moze ja na poczatek :
- gwarancja moze byc euro (ale nie bede sam jezdzil za odre - ktos to musi zagwarantowac ze go wezmie ode mnie i sam zalatwi reszte)
- CENA tu gra wazna role![]()
- ja chce samo BODY
- nie potrzebuje fakury
gwarancja euro realizowana jest także w Polsce, warunek tak tu jak i tam jest taki, że musi być dołączony dowód zakupu...Zamieszczone przez Chris
inaczej macie do czynienia z "gwarancją" "sprzedawcy" - koleś ma fakturę z jakiegoś tam kraju i jak coś nie bangla, dostarczacie aparat do niego a on dostarcza do serwisu, tak to zazwyczaj działa...
20Dset
maj łeb...
-to może teraz ja:
--gwarancja moze byc euro (ale nie bede sam jezdzil za odre - ktos to musi zagwarantowac ze go wezmie ode mnie i sam zalatwi reszte)
--CENA tu gra wazna role
--ja chcę z kitowym obiektywem
--nie potrzebuję faktury
-JESTEM ZDECYDOWANY OD ZARAZ![]()
50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).
W razie mojego ew. zakupu:
Za kolega: ...
- gwarancja moze byc euro (ale nie bede sam jezdzil za odre - ktos to musi zagwarantowac ze go wezmie ode mnie i sam zalatwi reszte)
- CENA tu gra wazna role
- ja chce samo BODY
- nie potrzebuje fakury - ale moze byc.
Pozdrawiam
Jezdizc za Odre? A po co? Eurogwarancja wystawiona po 1 maja 2004 i wraz z dowodem zakupu/fakturka (nawet niemiecka) rowniez wystawionym po 1 maja 2004 jest honorowana przez Canon Polska. Musialbys raczej jechac/wyslac sprzet do stolicy a nie za Odre 8) .Zamieszczone przez amotax
Co do kitowca... to ja jednak bede agitowal za Sigma 18-125 zamiast kitowca (wlasnie skonczylem pierwsza czesc jej pseudotestowania) - jakosc i jasnosc porownywalna a zakres przyjemniejszy , chyba ze planujesz zakup teleobiektywu.
Jaaaaaaaa tez .... wlasnie zamowilem...![]()
![]()
![]()
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
moje skromne oczekiwania
----gwarancja: może być dowolna byle akceptowalna w kraju po prawej i lewej stronie odry
----kit lub body: jestem otwarty bo szkło to raczej i tak pchne brak mi szerokiego kąta więc tylko
sigma 12-24 lub canon 10-22 wchodzi w rachube
----cena: to podstawa oczekuje nie wiele większej niż cena w euro w niemczech ew. w polsce netto! (wiem wiem przez to mogę wypaść z kolejki)
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10