Taaaa... do 20D z osprzetu od G3 to najbardziej bedzie przydatna tulejka i grip![]()
Taaaa... do 20D z osprzetu od G3 to najbardziej bedzie przydatna tulejka i grip![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Jesli ktos chce jeszcze to mam jeszcze 20D GW w Canon Polska rok. Zestawy Kitowe. Zapraszam na PW
dSLR + coś tam...
Polecam Satinblue - solidnie i sprawnie , ja kupowalem osobiscie , ale wiem ze koledzy kupowali wysylkowo i tez byli zadowoleni. Przy wysylce dochodza niestety dosc wysokie koszty wysylki i ubezpieczenia sprzetu - ale warto.
Offtopiczna czepliwosc:Zamieszczone przez Chris
Raz, dwa razy to myslalem ze sie pomyliles... ale gdy wyraznie tuz pod odpowiedzia santiblue nadal przekrecasz jego nicka to juz sie dziwne wydaje - gdy dokladnie mozesz sprawdzic nad jego obrazkiem ze jego nick to santiblue a nie satinblue.
Moderatorze Vitez - jestescie czepliwi jak rzep.
Nawet Rafal nie zwraca uwagi czy zwie sie go Satynowym Błękitem czy Świętym Błękitem.... wazne ze niebieski :wink:
Podobno oczy ludzkie przy szybkim czytaniu rejestruja tylko poczatek i koniec wyrazu pomijajac srodek. wiec nie zauwazylem![]()
Nic nie szkodzi. mnie to rybka![]()
dSLR + coś tam...
"Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa.Zamieszczone przez santiblue
Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgo? być w niaedziłe i w dszalym caigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu."
8)
to mi się podoba :wink:Zamieszczone przez Vitez
Co do kupowaniu na allegro, zastanawia mnie jedna rzecz - dowód sprzedaży.
Oswiećcie mnie, proszę, jeśli się mylę, ale wydawało mi się, że w razie jakiejś usterki wymagana jest gwarancja + dowód zakupu. Czy tak jest w istocie?
![]()
Ciekawe, czy majl z allegro jest dowodem zakupuZamieszczone przez Liska
![]()
![]()
Serio pisząc,to owszem. Dowód zakupu jest konieczny. Sprzedawca powinien dostarczyć fakturę/paragon. O ile gwarancja nie mówi nic innego.
jak ktos chce to jest na allegro body 20D z 2 letnia eurogwarancja za 5542zl - mysle ze cena jest rozsadna, sprzedawca raczej tez - moze ktos potwierdzi wiarygodnosc sprzedawcy ?
EOS 20D