Sprytne... sprzedawcy przyzwyczaili kupujacych do wyzszych cen 20D. I teraz jak doszla nowa, tansza dostawa to po tej samej cenie co wczesniej sprzedaja by miec wiekszy zysk. Wot taka moja wlasna teoria spiskowa 8)
Sprytne... sprzedawcy przyzwyczaili kupujacych do wyzszych cen 20D. I teraz jak doszla nowa, tansza dostawa to po tej samej cenie co wczesniej sprzedaja by miec wiekszy zysk. Wot taka moja wlasna teoria spiskowa 8)
za 5200-5300 nigdzie panowie nie kupicie!!!! Ludzie opanujcie sie z tymi cenowymi wymaganiami!!!!
Do swiat- weldug mnie- nie ma szans na takie ceny!
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
Jakbym miał co zrobić z obecnie posiadanym aparatem to też bym się przyłączył
do wspólnych zakupów - mogę dołożyć nieco ponad 2000zł do kasy za 10D...
Ale na siłę szukać kupca mi się jakoś nie chce... za jakiś czas 20 będą tańsze,
za (coraz starszą) 10 dostanę mniej - więc na jedno wyjdzie.
Uwaga Strzelam
http://royalcamera.com/caeos2082mes.html
Nie jest to szanowany sklep w Boskiej Dzielnicy NY ale jak dokupisz 3 akcesoria masz jeszcze 10% w dół i za ekspressshipping placisz jak za zwykla przesylke
Jacys chętni?
Nie polecam!!!
rating
no fakt punktacje to oni maja na poziomie 0,06 ale cena robi tu wszystko
A wiesz co za tą cenę dostaniesz? Pewnie się nie domyślasz, a ja to już ćwiczyłem. A więc goluteńki korpus - bez żadnych kabelków, ładowarki, instrukcji, CD'ków etc. Nie wykluczam, że korpus niesprawny, ale tego już szczęśliwie nie musiałem sprawdzać, bo koledze z USA udało się tym dziadom korpus odesłać i forsę odzyskać.Zamieszczone przez vinyl_pl
Bardzo zły strzał - http://www.resellerratings.com/seller1895.html :-/ Chyba najczęściej przytaczany na p.r.f.c przykład "bait and switch" :-)Zamieszczone przez vinyl_pl
Panowie ceny faktycznie sa wywindowane przez notoryczny brak 20D na hurtowniach.
Ja mysle ze obecnie rozsadna cena jest zakres 5300-5500 za body - problem jest w tym ze teraz za cholere nie uswiadczysz body - puszczaja na rynek same kit-y - nikt nie wie dlaczego.
Czyli rozumiem ze sa tylko 2 osoby za cene 5200-5300 ???
Powiem Wam ze taka cena (ok. 5200) jest do osiagniecia tylko w przypadku zakupu przynajmniej 8-10 sztuk i drugi warunek to normalne stany magazynowe w hurtowniach-pisze to po informacji od solidnego polskiego dystrybutora.
Drugi warunek na dzis nie jest spelniony a po braku wiekszego odzewu od zglaszajacych wczesniej akces do zakupu i pierwszy warunek tez bieze w leb.
Panowie zdecydujcie sie w koncu - na poczatku bylo ok 12 osob - dostalem tylko jedna informacje ze ktos juz kupil (dzieki ) a gdzie reszta ? - slomiany zapal ???
Ja moge sie czegos podjac i popilotowac ale nie bede robil z siebie palanta i prowadzil bezprzedmiotowe rozmowy i negocjacje ze sprzedawcami.
Zaczekam jeszcze kilka dni i tez oleje sprawe - bede szukal na wlasna reke.
pozdr.
KRzysiek
Ja w tej chwili muszę się wycofać. Będę kupować na przełomie stycznia i lutego - nadeszły inne wydatki i podłożyły nogę 20D.
Pozdrawiam
Grześ
5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8