Od czegos trzeba zaczac :
- na allegro juz mozna kupic 20D-body za 5700pln lub 20D+kit za 5900pln z 2 letnia gwarancja Canon Polska
....kto da mniej![]()
![]()
![]()
![]()
Od czegos trzeba zaczac :
- na allegro juz mozna kupic 20D-body za 5700pln lub 20D+kit za 5900pln z 2 letnia gwarancja Canon Polska
....kto da mniej![]()
![]()
![]()
![]()
no jak pamietam ceny z niemiec przed zniknieciem 20'stek oscylowały przy około 1200 euro co daje około 5100,
takiej mniej wiecej ceny oczekiwałbym gdyby ona sie nie zmieniłaczy taka wogóle(w okolicach netto) jest możliwa do wynegocjowania ? czy będe jechał jednak do niemiec
![]()
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10
Również wchodzę./Body/ Będzie nas wiecej.Czyli kolejne podsumowanie chetnych do zakupu 20D:
- Amotax
- Dolomity
- Chris
- Jadeit
- Jemen 72
- Carlos
Czyli poki co wstepnie 6 osob - jest o co walczyc
-gwarancja
myślę że jest to słuszne założenie mając na uwadze zamawianą ilość----cena: to podstawa oczekuje nie wiele większej niż cena w euro w niemczech ew. w polsce netto! (wiem wiem przez to mogę wypaść z kolejk
Pozdrawiam.
Witam,
Również jestem zainteresowany kupnem 20D.
Jednak zakup chce zrealizowac najpozniej do konca tego miesiaca i na fakture vat.
Body, czy kit - sprawa drugorzedna - moge sie dopasowac do pozostalych.
Chetnie uslysze opinie sprzedajacego na temat warunkow, ceny itp. by dla Niego i Nas ta transakcja byla atrakcyjna.
Pozdrawiam
Ja też się przymierzam do kupienia. Mam duże 'ciśnienie', zastanawiam się nad zakupem w Niemczech, ale jeśli znajdę ciekawą ofertę w PL - chętnie się skuszę.
Witam
Ceny podam niedlugo, czekam na info od partnerow z za odry![]()
dSLR + coś tam...
aktualnie jest jedynie oferta "po 5450zł za korpus a ze szkłem 350zł drożej, gwarancje w Polsce" - wiecej szczegolow pozniej
czekamy na jeszcze jakies oferty :-)
Jak będzie atrakcyjnie to może i ja się skuszę. Najbardziej mnie interesują (poza ocz. ceną) warunki gwarancji.
Dobrze piszą i ciekawe propozycje. Przy obecnej cenie euro i dolara widzi mi się, że jest okazja na dobry zakup wymarzonego 20D bo na zakup w Stanach za powiedzmy 4800 zł nie ma co liczyć. Jeśli Chris myśli o zakupie zbiorowym dla powiedzmy ok. 8 ludzi też bym się zabrał w tej ekipie. Wszystko co pisali poprzednicy jest ważne tzn. 1-cena, 2-gwarancja, 3-termin zakupu- jakaś bliżej określona data, 4-forma finalizacji transakcji - że też nikt o tym nie napisał. Jest kilku z W-wy może więc jakiś pomysł ktoś ma tak by to miało relny wymiar, a nie tylko formę samych chęci.
Pozdrawiam
[ Dodano: 13-11-2004 ]
Nieco się zagubiłem w tych emocjach, to "Canonier" składa ofertę a nie Chris -Przepraszam. Mama nadzieję, że na początku tygodnia będzie więcej informacji nt. zakupu.
Witam.
Wg. moich wyliczeń mniej lub bardziej zainteresowanych zakupem 20D jest 12 chętnych.
Myśle że jeszcze dojdą kolejni.Temat /przynajmniej dla mnie/ jest nadal aktualny i oczekuje ewentualnych propozycji.![]()
Pozdrawiam.