juz chyba nawet dla przyjemnosci nie robia... a szkoda... Nie wiem czy to kwestia slomianego zapalu czy braku zgrania osob redagujacych ale tak czy inaczej to fajna sprawa bylaby z tym periodykiem, gdyby w koncu ujrzal swiatlo dzienne. Na poczatek chyba moznaby zredagowac zaledwie kilka stron 4-6 bo od czegos trzeba zaczac. Wszyscy zobaczyliby sklad wyrazili opinie a nastepny numer moglby byc robiony z uwzglednieniem wszelkich krytyk i sugestii... a moze ktos nowy chcialby wtedy dolaczyc do ekipy redagujacej... Moze jednak warto odgrzac temat i przynajmniej sprobowac wydac jeden numer... zawsze to cos...
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
Panowie, ja mam tylko jadno pytanie - jak mogę wam pomóc ?![]()
Mniej sprzętu, więcej talentu.
ciekawe ... po kilkumiesiecznej abstynencji ten watek zakonczyl sie tak jak rozpoczal ... szkoda troche.
Moze sie tak z zapleczem skumac ?!?
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl