Kochani tematów jest tak wiele że aż ...hmmm... możeby podzielić na trzy pdf-y: "dla początkujących", "średniozaawansowanych" i "zaawansowanych". Tematy można łatwo podzielić na wiadomości z forum - co gdzie kto pisze. Niewiem - to tylko taka moja sugestia. Pozatym z tego może wyjść niezłe pismo. Jeżeli miało by to się no niewiem... sprzedawać nawet, to chętnię zainwestuję choć to są niemałe pieniądze, ale też sądząc po niektórych użytkownikach z naszego forum każdy tam coś zarabia jak widac po posiadanym sprzęcie - ...ale chyba za bardzo wybiegam w przyszłość... :P
No nic - taka moja propozycja podziały pdf-ów. Narazie wiem że sprawy organizacyjne na pierwszy plan. Ja robie moje cenniki w pdf-ie i mogę też się na coś przydać. ..otwarty na wszelkie propozycje jestemlol
Pozdrowionka dla EkIpY!!!
...co do okładki zerowej zaproponowanej przez kolegę, to jakas ta okładka jest "ciężka" symetrycznie przez uwydatnienie biustu. Może taka uwaga czysto "graficzna", ale jakoś cos mi nie pasuje w lewym dolnym rogu, choć mogą to byc tylko takie moje jakieś zwidy, no ale coś w tym jest...![]()