postaram się przełamać.narazie to mam płatne wakacje że tak powiem, ale od wtorku jestem w domu i będę starał się pozarządzać tym projektem a raczej trochę nadać mu tempa.
postaram się przełamać.narazie to mam płatne wakacje że tak powiem, ale od wtorku jestem w domu i będę starał się pozarządzać tym projektem a raczej trochę nadać mu tempa.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Mogę poprowadzic kącik pt. "Jak zostać mordercą..."
PS. Ja na poważnie.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Silent Planet: to nie ta gazetka
... a na powaznie temat plaski i prosty bo w kraju roi sie od debili co jezdza po pijaku, wiec walnij sobie 2,5 setki, wsiadz do samochodu i gaz do dechy ... i pierdyknij w drzewo ... mam nadzieje, ze takich palantow karetka z pawulonem podwozi
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
inaczej to nazwiemyto będzię kącik "Wojny Systemowe"
i ja nie na poważnie hehe![]()
Nie prościej mieć firmę ?Zamieszczone przez Concigliere
(jak ja i kilka osób na forum)
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
może i łatwiej ale czy my będziemy wykonywać jakieś zlecenia, czy będziemy non-stop coś sprzedawać, świadczyć jakieś usługi?raczej nie.
pozatym narazie stowarzyszenie odstawiamy na bok - przynajmniej dopóki nie wyjdzie pierwsza lub kilka pierwszych periodyków?
Zamieszczone przez Il fuoco
O znalazloby sie i cos dla mnie... bo ja z ksiegowosci czy prawa to niezbyt dobry, ale korekta sie moge z dzika rozkosza zajac.
Ty na serio?bo wiesz ja tak rzuciłem bo pierwszy mi do głowy przyszedłeś przez tą wielką stopkę.
ale jeśli naprawdę chciałbyś to bardzo by było fajnie![]()
naogladalem sie "zaplecza" i sie troche zajaralem pomyslem.
we wtorek jade na urlop, wracam za 2 tygodnie i mam nadzieje, ze po powrocie bede mogl sie wykazac
a.
cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641
ja też mam taką nadzieję...