Pokaż wyniki od 1 do 10 z 285

Wątek: Stworzenie periodyku wydawanego przez CB

Mieszany widok

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

jeszcze jakaś wybrana jakąś drogą glowowania ("no bo jaką droga głosowania wybierzemy metodę głosowania?" ) Szacowna Komisja d/s Wyboru Najodpowiedniejszego Zdjęcia na Okładke...

może wywołuję wilka z lasu: ale czy stowarzyszenie jest naprawdę potrzebne ? jego założenie to jedno /i przez machinę papierowo-sądową za jakiś czas się przejdzie/ ale późniejsze jego aktywne, odpowiedzialne i zgodne z oczekiwaniami założycieli "życie" będzie wymagało, raz jeszcze powtórzę: aktywnych działaczy. czy znajdą się takowi, którzy podejdą pod kategorię "odpowiedzialnych" ?

może ograniczyć się narazie do ew. wydawnictwa ? bo juz na takim etapie będzie można obserwować i zaangażowanie czynnika ludzkiego jak i ew. pojawiające się problemy...

bo wydawanie PDF można zawsze zawiesić. "z braku czasu, ludzi, etc".

a odkręcanie stowarzyszenia? no niby też...

nie żebym w Was nie wierzył, co to to nie , poprostu mam trochę doświadczenia z tzw. "owczym pędem" i "słomianym zapałem".
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Giraff
    jeszcze jakaś wybrana jakąś drogą glowowania ("no bo jaką droga głosowania wybierzemy metodę głosowania?" ) Szacowna Komisja d/s Wyboru Najodpowiedniejszego Zdjęcia na Okładke...

może wywołuję wilka z lasu: ale czy stowarzyszenie jest naprawdę potrzebne ? jego założenie to jedno /i przez machinę papierowo-sądową za jakiś czas się przejdzie/ ale późniejsze jego aktywne, odpowiedzialne i zgodne z oczekiwaniami założycieli "życie" będzie wymagało, raz jeszcze powtórzę: aktywnych działaczy. czy znajdą się takowi, którzy podejdą pod kategorię "odpowiedzialnych" ?

może ograniczyć się narazie do ew. wydawnictwa ? bo juz na takim etapie będzie można obserwować i zaangażowanie czynnika ludzkiego jak i ew. pojawiające się problemy...

bo wydawanie PDF można zawsze zawiesić. "z braku czasu, ludzi, etc".

a odkręcanie stowarzyszenia? no niby też...

nie żebym w Was nie wierzył, co to to nie , poprostu mam trochę doświadczenia z tzw. "owczym pędem" i "słomianym zapałem".
    sam napewno nie założę. jak wyjdzie i jeśli zajdzie potrzeba to będziemy jako stowarzyszenie zbierać pieniądze z reklam na utrzymanie serwera canon-board.info
    myślę, że stowarzyszenie może okazać się dobrym pomysłem w takim wypadku.
    a okładka?
    ja proponuje zrobić battle-cage. zadamy temat, ludzie nadeślą, sonda - wynik - okładka.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Uprawnienia umieszczania postów