W końcu po paru miesiącach wszyscy mogą coś zobaczyć... tu musi być widać że coś sie dzieje, że ktoś pracuje nad czymś, poprawia etc. Tak jak napisał KuchateK... potrzebne jest miejsce gdzie wszystko będzie leżeć i każdy zainteresowany będzie miał do tego dostęp a nie prosić się o podesłanie tekstu a kogoś innego o zdjęcia i projekty. Rozumiem że w tym momencie tylko mówię, ale chyba lepsza rada dla kogoś kto się tym chce zająć niż nic.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
No i co ? Kiedy bede mógł przeczytać gazetkę bo coś przycichło w temacie. Czyżby zgon śmiercią naturalną ?
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
A ja się pytam - po co? Przecież wszystko co nowe i ciekawe do poczytania jest właśnie na CB. Po co zatem dublować teksty i znów pisać od początku o tym samym ale o! tu niespodzianka - w formacie PDF... łoooo!!!! to jest dopiero coś - czytać stare tematy odgzrewane jak kotlety babci i sie podniecać PDF owym formatem tekstu.... ludzie!!! idzcie zdjecia porobić bo na razie to siedzicie nad kompem i klepiecie te czasem niezrozumiałe i niepotrzebne (przynajmniej ja ich nie czytam) posty
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Dużo postronnych osób wymądrza się w temacie periodyku, ze niby po co itp... A co mają powiedzieć ludziska którzy bezinteresownie postanowili pomóc, poświęcili czas i teraz widzą, że gucio z tego będzie... Mało budujące doświadczenie.
5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.
hehe a gdzie polskie znaki ?? projekt sympatyczny
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
mam pytanie??z czystej ciekawosci czy cos takiego sie ukazalo??Ewnetualnie w jakim stopniu zaawansowania sie znajduje![]()