tylko ja i Vitez. jesli cos masz - przeslij. do poniedzialku jestem i zajme sie tym na pewnoZamieszczone przez Michal-Czuba
![]()
tylko ja i Vitez. jesli cos masz - przeslij. do poniedzialku jestem i zajme sie tym na pewnoZamieszczone przez Michal-Czuba
![]()
Ok nastier, wysłałem artykuł do Ciebie, sprawdź pocztę i w miarę możliwości potwierdź dostarczenie. Il fuoco, wybyłeś na wczasy?A tekst do korekty czeka od 7 lipca :P
coś widze, ze nie bardzo jestem potrzebny - a myślałem, ze każda para łap się przyda :neutral:
5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.
Każdy jest potrzebnyZamieszczone przez fotoglaf
Tylko widać naczelny (Il fuoco) wyjechał sobie
- poczekaj, wróci, na pewno da znać co i jak.
Twoje słowa są jak miód na moje (przez chwilę) smutne serduszko![]()
Ostatnio edytowane przez fotoglaf ; 22-07-2006 o 12:22
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.
cześć
przepraszam wszystkich zaangażowanych za taką ciszę w eterze - nagle i na tydzień bez ostrzeżenia.
w piątek dowiedziałem się że w sobotę rano jedziemy z Dziewczyną na tydzień na wakacje - niemogłem odmówić - Wy pewnie też byście swojej kobiecie nie odmówili.moja wina że nie dałem znać ale byłem tak zabiegany przez kilka godzin które miałem do wyjazdu że nawet komp nie chodził zbytnio...dzisiaj wieczorem daje 2 teksty do korekty,wysyłam do jerrego i będzie dobrze.
jakby co to jestem cały czas online
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 22-07-2006 o 14:25
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Il fuoco - gdybyś mógł zerknąć na ostatni post na 19 stronie i jakoś się do niego "ustosunkować"to byłbym wdzięczny (teraz to już na pewno czuję że sie narzucam - a takie mam szlechetne intencje, buuuuu, nikt mnie nie kocha... buu.....)
napisałem do Ciebie na PW.Zamieszczone przez fotoglaf
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Nie odmowilbym, ale opowiedzialbym "OK, przygotowujemy sie do wyjazdu ale aktualnie zajmuje sie tymi i tymi sprawami i musze poinformowac zainteresowanych - daj mi 5 min" (bo wiecej niz 5 min nie zajmuje odpalenie kompa i napisanie posta, chyba ze masz modemZamieszczone przez Il fuoco
) - to prosba/sugestia na przyszlosc
.
Nastier - nie zapominaj ze wymieniamy sie tekstami by ewentualnie cos dodatkowego wylapac.
w porzadku. dzis zajme sie tekstem od Michala i przesle Ci jakos popoludniu/wieczorem.Zamieszczone przez Vitez
niestety jutro wyjezdzam prawdopodobnie na 2 tygodnie..