Strona 20 z 29 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 285

Wątek: Stworzenie periodyku wydawanego przez CB

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    Ee... a kto jeszcze jest odpowiedzialny za korektę?
    tylko ja i Vitez. jesli cos masz - przeslij. do poniedzialku jestem i zajme sie tym na pewno
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Ok nastier, wysłałem artykuł do Ciebie, sprawdź pocztę i w miarę możliwości potwierdź dostarczenie. Il fuoco, wybyłeś na wczasy? A tekst do korekty czeka od 7 lipca :P

Bywalec Awatar fotoglaf
    Miasto
    niedaleko Warszawy

Domyślnie

coś widze, ze nie bardzo jestem potrzebny - a myślałem, ze każda para łap się przyda :neutral:
    5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
    350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoglaf
    coś widze, ze nie bardzo jestem potrzebny - a myślałem, ze każda para łap się przyda :neutral:
    Każdy jest potrzebny Tylko widać naczelny (Il fuoco) wyjechał sobie - poczekaj, wróci, na pewno da znać co i jak.

Bywalec Awatar fotoglaf
    Miasto
    niedaleko Warszawy

Domyślnie

Twoje słowa są jak miód na moje (przez chwilę) smutne serduszko
    Ostatnio edytowane przez fotoglaf ; 22-07-2006 o 12:22
    350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

cześć

przepraszam wszystkich zaangażowanych za taką ciszę w eterze - nagle i na tydzień bez ostrzeżenia.
    w piątek dowiedziałem się że w sobotę rano jedziemy z Dziewczyną na tydzień na wakacje - niemogłem odmówić - Wy pewnie też byście swojej kobiecie nie odmówili.moja wina że nie dałem znać ale byłem tak zabiegany przez kilka godzin które miałem do wyjazdu że nawet komp nie chodził zbytnio...dzisiaj wieczorem daje 2 teksty do korekty,wysyłam do jerrego i będzie dobrze.
    jakby co to jestem cały czas online
    Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 22-07-2006 o 14:25
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Bywalec Awatar fotoglaf
    Miasto
    niedaleko Warszawy

Domyślnie

Il fuoco - gdybyś mógł zerknąć na ostatni post na 19 stronie i jakoś się do niego "ustosunkować" to byłbym wdzięczny (teraz to już na pewno czuję że sie narzucam - a takie mam szlechetne intencje, buuuuu, nikt mnie nie kocha... buu.....)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoglaf
    Il fuoco - gdybyś mógł zerknąć na ostatni post na 19 stronie i jakoś się do niego "ustosunkować" to byłbym wdzięczny (teraz to już na pewno czuję że sie narzucam - a takie mam szlechetne intencje, buuuuu, nikt mnie nie kocha... buu.....)
    napisałem do Ciebie na PW.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    w piątek dowiedziałem się że w sobotę rano jedziemy z Dziewczyną na tydzień na wakacje - niemogłem odmówić - Wy pewnie też byście swojej kobiecie nie odmówili.moja wina że nie dałem znać ale byłem tak zabiegany przez kilka godzin które miałem do wyjazdu że nawet komp nie chodził zbytnio...
    Nie odmowilbym, ale opowiedzialbym "OK, przygotowujemy sie do wyjazdu ale aktualnie zajmuje sie tymi i tymi sprawami i musze poinformowac zainteresowanych - daj mi 5 min" (bo wiecej niz 5 min nie zajmuje odpalenie kompa i napisanie posta, chyba ze masz modem ) - to prosba/sugestia na przyszlosc .

Nastier - nie zapominaj ze wymieniamy sie tekstami by ewentualnie cos dodatkowego wylapac.

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Nastier - nie zapominaj ze wymieniamy sie tekstami by ewentualnie cos dodatkowego wylapac.
    w porzadku. dzis zajme sie tekstem od Michala i przesle Ci jakos popoludniu/wieczorem.
    niestety jutro wyjezdzam prawdopodobnie na 2 tygodnie..
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Strona 20 z 29 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów