Uff dobrze, że mam czyste sumienieZamieszczone przez Vitez
. Ale nie dostałem też żadnego maila co poprawiać, więc nawet nie wiem czy mój tekst przeszedł korektę.
Uff dobrze, że mam czyste sumienieZamieszczone przez Vitez
. Ale nie dostałem też żadnego maila co poprawiać, więc nawet nie wiem czy mój tekst przeszedł korektę.
z takim tempem to ja bez wyrzutow sumienia i strachu, ze nie zdaze skorektorowac moge jechac na dluzsze wakacje, o!![]()
Trzeba by jakoś przycisnąć writerów"Te, writer, jest taka akcja byś kopsnął piątaka... a jak nie to tekścik pisać marsz!"
. I albo uzbieramy na serwer albo wydamy pierwszy numer
![]()
![]()
O a ja twojego tekstu nie widzialem.. pewnie nastier dostal i mi nie podeslalZamieszczone przez Michal-Czuba
?
Oo, a on już 8 lipca był na mailu Il fuoco![]()
nie dostalem nic...
nie przysylajcie do il fuoco,bo wyglada na to,ze go nie maslijcie do nas od razu
![]()
Pewnie sobie wakacje zrobił i to akurat w momencie deadline'u.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Ee... a kto jeszcze jest odpowiedzialny za korektę?Bo mi naczelny coś takiego odpisał (myślę, że mogę zacytować pw):
Dostałem to 7 lipca o 21:00, więc nawet wcześniej niż myślałem się wyrobiłemZamieszczone przez Il fuoco
![]()
hmm, ten tego - coś tam poczytałem na tym wątku o periodyku - fajny pomysł - pisać pieknie i fachowo to ja nie umiem ale zajmuję się zawodowo grafiką (m.in. reklamą) - może mógłbym spróbować jakiś layoucik okładki zrobić ? a nóż mi sie uda i pomysł się Wam spodoba ?bo chyba ten temat jest teraz na tapecie ? a może coś przeoczyłem...
bo ja wogóle lubię grafikować i zapaleniec jestem![]()
5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.